AMDEX Bygg AB

Välkommen till AMDEX Bygg AB Vi utför renoveringar med fokus på tak, stenläggning, dränering, mur och puts, och omfogning till förmånliga priser och goda resultat. Vi står för behövlig maskinpark och byggställningar samt införskaffar material och står för logistik. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en skräddarsydd helhetslösning med följande som grund: - ROT- avdrag - Ingen förskottsbetalning - Kostnadsfria platsbesök Vårt upptagningsområde är Skåne med inriktning mot Malmö-Lund regionen. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. AMDEX Bygg är en Säker Grund Certifierad Entreprenör vilket innebär att vi har spetskompetens för dränering av källargrund med fuktspärrssystemet Optidrain®. Eternitsanering av tak utförs av certifierade experter enligt plan och krav ställda av Arbetsmiljöverket vid rivning av asbesthaltig material enligt 12§AFS 2006:1. Besök gärna vår hemsida www.amdexbygg.se eller ta er en titt på våra referensjobb för att skapa er en bild av AMDEX Bygg AB och av oss utförda projekt. Väl mött.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AMDEX Bygg AB.

S

Mura om skorsten samt foga om tegelfasad

Kunniga, noggranna och engagerade hantverkare. Snabba på att svara med offert. Lätt att hålla kontakten via mail, sms och telefon. Vi är mycket nöjda med omfogning av tegelfasad, nylagt tak samt nymurad skorsten!

– Sara (2019-12-12)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...