Finde Allservice AB

Hej och välkommen till Finde Allservice AB Vårt företag utvecklas ständigt och växer hela tiden. Vi erbjuder brett utbud av tjänster. Vårt uppdrag är att erbjuda bästa lösning som hjälper alla. Vi önskar dig en bra dag! Har ni frågor om måleri, snickeri eller städ? Letar ni efter trädgårdsmöbler? Då kommer ni till rätt sida. Finde Allservice AB jobbar inom det. Kontakta oss: 0737852820 eller 0737746165.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Finde Allservice AB har utfört.

Referensjobb "Målningsprojekt" utfört av Finde Allservice AB

Målningsprojekt

-

Referensjobb "Trädgårdsmöbler" utfört av Finde Allservice AB

Trädgårdsmöbler

-

Referensjobb "Trädgårdsmöbler" utfört av Finde Allservice AB

Trädgårdsmöbler

-

Referensjobb "Golvläggning" utfört av Finde Allservice AB

Golvläggning

-

Referensjobb "Målning trappa" utfört av Finde Allservice AB

Målning trappa

-

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av Finde Allservice AB

Målning och tapetsering

-

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av Finde Allservice AB

Fasadmålning

-

Referensjobb "Tak" utfört av Finde Allservice AB

Tak

-

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Finde Allservice AB

Nytt tak

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Finde Allservice AB.

L

Måla om & tapetsera om i Kinda

Findes alltjänst är lyhörda och pålitliga. Jobbet blev utfört precis som vi önskade. Ordning o reda. Kom på avtalad tid. Kan verkligen rekommenderas

– Lars (2019-10-18)

C

Städning, renovering av utemöbler och målning.

Jag har anlitat Finde för städning, renovering av utemöbler och målning. Allt utfört enligt plan, pris och med mycket gott resultat. De är jättebra och kan varmt rekommenderas!

– Cecilia (2019-04-01)

B

Tvätta fönster och städat min gårdsbutik och gårdsrestaurang.

Finde Allservice AB har hjälpt mej med att tvätta fönster och städat min gårdsbutik och gårdsrestaurang. De gjorde ett super bra jobb, snabba, noggranna och jag betalade per timme. Helnöjd!

– Britt-Marie (2019-03-25)

J

Jag har anlitat Finde Allservice 2 gånger...

Vi har bar anlitat Finde Allservice 2 gånger, men är är mycket nöjd med dem. Bra utfört arbete, noga och kunniga. Bra på att hålla kontakten med mig som kund, hör av sig om tider ändras och fram för allt höll tider som bestämts. Noga med allt runt omkring, täcka före arbetet städa efter sig och sköta detaljer som att byta skor vid innearbete. Beträffande pris så blev det lite dyrare än offerten MEN det pratade vi om och det berodde på att underarbetet blev mera omfattande än vad Gintaras kunde beräkna, sen valde vi till mera arbete under resans gång vi möttes på halva vägen om merkostnaden. Med andra ord vi är mycket nöjda med Finde Allservice och kommer att anlita dem i fortsättningen vi har har redan rekommenderat dem till andra.

– Jan (2019-03-06)

I

Målningsjobb

Vi anlitade Finede Allservice AB för målning av fönster foder ytterdörr plåttak över veranda på vår Hembygdsgård.Vi är mycket nöjda med utfört arbete målningen utfördes snabbt prismässigt som överenskommit. Mitt betyg 5.

– Inger B (2019-03-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...