Hertzmans Kakel & Klinker AB

VÄLKOMMEN TILL HERTZMANS KAKEL & KLINKER ETT NATURLIGT VAL FÖR KAKEL OCH BADRUMSRENOVERING I TOPPKLASS! Funderar du på att kakla om hemma? Hertzmans Kakel & Klinker har levererat vackra kakelarbeten och nya badrum till många nöjda kunder. Vi hjälper dig att lägga klinker i hallen, byta ut kakel i köket, utföra totalrenovering av badrum och mycket mer inom kakel. Alltid med dig och ditt hem i centrum. EN MOSAIK AV KOMPETENS INOM KAKEL OCH BADRUM Vi är övertygade om att vårt framgångsrecept grundar sig i det finaste vi har att erbjuda – en äkta hantverksglädje. Med oss får du en kunnig byggfirma som lägger ner lika mycket engagemang i alla projekt för att du ska kunna förverkliga dina renoveringsdrömmar. Tack vare ett nätverk av skickliga VVS-tekniker, snickare och elektriker kan vi erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar utan att tumma på kvaliteten. Självklart har vi BKR-behörighet och andra nödvändiga yrkesbevis för en säker badrumsrenovering.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hertzmans Kakel & Klinker AB.

J

Totalrenovering av badrum

Väldigt bra utfört arbete, vi är mycket nöjda. Anders är lätt att göra med vi hade en mycket god kommunikation. Han är snabb, duktig på att planera själva utförandet av arbetet. Lämnar inget ofärdigt utan avslutar ett moment. Bra framförhållning & noggrann, även prismedveten gentemot kunden. Nu är badrummet vårat finaste rum som alla vill vara i hela tiden. Bästa betyg får han, full pott. 10 guldstjärnor....

– Jimmy (2019-08-08)

J

La in klinker golv samt kaklade vår dusch i tvättstugan

Superbra service, Anders jobbade väldigt bra och gjorde det som krävdes för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt! Vi är supernöjda.

– Johanna (2019-08-08)

P

Bästa betyg på utfört arbete

Jag vill lämna betyg 5 på alltihop. Tider och priset hölls, bra diskussion om hur det skulle göras med konstruktiva förslag. Slutresultatet är mycket bra. Skulle utan tvekan anlita dom igen.

– Per (2019-08-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...