Smaelhjalpen

Välkommen till Små El Jobb! Hej, söker du ett elföretag som kan göra små eljobb...? Vi är ett litet elföretag som är anslutna hos elsäkerhetsverket som hjälper privatpersoner och företag med elarbeten. (Vi tar ROT-avdrag med) Ni kan boka oss på den tiden som passar Er så försöker vi anpassa oss! Vi erbjuder tjänster som: Felsökning Installation av vägguttag Installation av strömbrytare och dimmer. Byta armaturer och spottar. Anslutning av spis/ugn. Anslutning av tvättmaskin. Badrumsskåp med belysning. Byta ut golvvärmetermostat. Om du trött och irriterad på skarvsladdar som ligger överallt hemma hos er så kan vi fixa ett nytt vägguttag... Eller flytta vägguttag en bit bort i rummet. Kontakta oss! ​Tel: 076-265 54 95 Mail: CIISEA@hotmail.com Besök gärna vår Facebook-sida för mer bilder och info!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Smaelhjalpen har utfört.

Referensjobb "Elarbete" utfört av Smaelhjalpen

Elarbete

jag felsökte ett fläkt som slutade fungera. Det tog 5 minuter för mig att hitta felet och det var en kabel som har lossnat bara!!:)) Nu slipper kunden att köpa en ny fläkt som skulle kosta 15000 kr plus montering för 6000 kr.

Referensjobb "Spotlights i kök" utfört av Smaelhjalpen

Spotlights i kök

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Smaelhjalpen.

F

Byte av existerande strömbrytare och eluttag

Trevligt bemötande och löste uppdraget snabbt och effektivt

– Fredrik (2019-08-23)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...