Future Dream Homes AB

Välkommen till Future Dream Homes! Vi erbjuder totalentreprenad från markarbete till nyckelfärdiga hus. Vi samarbetar även med andra företag för att utföra arbetet snabbt och effektivt. Innan arbetet inleds ser vi alltid till att garantera en trygg försäkring för Dig som kund. Vi har behörig personal och den kompetens som krävs för att göra Dina visioner till verklighet. Vi sköter allt från planeringen till färdigställandet av Din renovering eller nyproduktion. Med oss behöver du inte några underentreprenörer och vi finns tillgängliga 7 dagar i veckan för att ge Dig professionell och personlig service. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Future Dream Homes AB har utfört.

Referensjobb "Totalrenovering " utfört av Future Dream Homes AB

Totalrenovering

Referensjobb "Totalrenovering" utfört av Future Dream Homes AB

Totalrenovering

Referensjobb "Totalrenovering" utfört av Future Dream Homes AB

Totalrenovering

Referensjobb "Totalrenovering" utfört av Future Dream Homes AB

Totalrenovering

Referensjobb "Vardagsrum" utfört av Future Dream Homes AB

Vardagsrum

Referensjobb "Kök" utfört av Future Dream Homes AB

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av Future Dream Homes AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av Future Dream Homes AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av Future Dream Homes AB

Badrum

Referensjobb "Ny trapp" utfört av Future Dream Homes AB

Ny trapp

Referensjobb "Stuprör eller vindbrädor" utfört av Future Dream Homes AB

Stuprör eller vindbrädor

Referensjobb "Slipa samt behandla parkettgolv/trägolv" utfört av Future Dream Homes AB

Slipa samt behandla parkettgolv/trägolv

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Future Dream Homes AB.

Å

Önskar hjälp med att bygga välisolerat uterum.

Jag vill inte rekommendera det här företaget. Arbete skulle ta 4-6 veckor men tog 6 månader. Min kritik handlar t.ex. om följande de vände kanalplasten ut och in, de använde min klena skottkärra att köra blandad bruk i ( utan att kolla att det var ok med mig) även mina planternigsspadar blev använda till detta, vid två tillfällen kom jag hem till olåst ytterdörr, man målade med oljebaserad vatten färg utan att täcka resultatet blev att det kom färg på kalkväggen lösningen från målaren blev att måla över med vit färg av samma kvalitet ( som de efter att jag klagat slipade bort) och på en ny ektröskel lösningen på det blev att de fick byta tröskel. En spegeldörrar som skulle sättas in sågades felaktigt och kan därför inte användas så som tänkt. kanalplasten täcktes inte i framkant efter att man vänt den så nu ligger det björkar och något enstaka löv inne i kanalplasten. På det stora hela är min upplevelse att det inte fanns någon tydlig och konsekvent ”Byggledare” kommunikationen fungera dåligt både språkmässigt och pga att det är för många kockar. Jag skulle kunna skriva betydligt mycket mer men det får räcka så här.

– Åsa (2023-02-03)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...