GN Måleri och Bygg AB

Hej, Vi svarade på din förfrågan på BraByggare. Vi vill gärna få möjligheten at komma ut på en kostnadsfritt besök. När passar det er? Mötet tar ca 15-20 minuter. Läs gärna mer om oss på vår företagsprofil på BraByggare Ha en trevlig dag. Vänlig hälsningar GN Måleri och Bygg AB 072-3322237 info@gnmaleri.se www.gnmaleri.se Instagram: gn_maleri_bygg

Välkommen till GN Måleri och Bygg AB In- och utvändig målning Spackling: vägg/tak, Grov/fin spackling Fönster- och dörrmålning Fasadmålning Tapetsering Vägg-, tak- och golvmålning Nybyggnadsmålning Ombyggnadsmålning Underhållsmålning Lägga parkettgolv Golvslipning ROT-avdrag Vid renovering av ert hus kan ett rotavdrag vara ett mycket bra alternativ. Ett ROT-avdrag sänker era kostnader markant. Måleri i Göteborg Genom att måla om inomhus kan rum, dörrar, fönster eller en hel bostad få ett alldeles nytt utseende. Anlitar du GN Måleri och Bygg är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer. Vi tar oss an alla sorters måleri inomhus, tapetsering och förarbeten som hör till. Du kan slappna av under hela processen, både planering och genomförande är vårt jobb! Vi levererar alltid i tid och jobbar med kontrollprogram och dokumenterad egenkontroll. GN Måleri och Bygg utför alla förekommande målningsarbeten in och utvändigt på byggnader för olika ändamål. För att minimera dammspridning plastar vi in och täcker både golv och stora delar av möblerna. Vid slipning av spackel på väggar och tak använder vi dammreducerande maskiner för att suga upp damm i luften. Det enda du behöver tänka på är att plocka undan kläder och särskilt ömtåliga saker när det är dags. Invändig målning av hög kvalitet Bara fantasin sätter gränser för vårt måleri! Vi hjälper dig välja den perfekta kulören på ett brett färgspektrum. Alcro och TEKNOS är ett av de bästa varumärkena inom målerimaterial och vår huvudsakliga samarbetspartner. Välj en snygg fotovägg för en iögonfallande effekt eller måla helt i mjuka färger för en monokrom lägenhet. Kika på vår Instagram om du är sugen på inspiration om invändig målning. Vår huvudsakliga samarbetspartner för målarmaterial är Alcro och Teknos. Besök gärna vår Facebook för mer bilder och info! Besök även vår Instagram för bilder!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GN Måleri och Bygg AB har utfört.

Referensjobb "GN Måleri och Bygg AB!" utfört av GN Måleri och Bygg AB

GN Måleri och Bygg AB!

Anlitar du GN Måleri och Bygg är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer.

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Under arbetets gång..." utfört av GN Måleri och Bygg AB

Under arbetets gång...

Referensjobb "Före/Efter" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Före/Efter

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Ute på jobb" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Ute på jobb

Referensjobb "Golvslipning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Golvslipning

Referensjobb "GN Måleri och Bygg AB" utfört av GN Måleri och Bygg AB

GN Måleri och Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GN Måleri och Bygg AB .

Z

skrapa bort gammal färg(faluröd) måla med akrylat

pålitlig, snabb och med bra resultat. vi är jättenöjda

– zoltan (2021-08-25)

Fasadmålning

A

Tapetsering av ett rum + en fondvägg i annat rum

Vi är supernöjda, funkade väldigt bra och vi fick bra tips. Svarade snabbt på frågor och jobbet blev klart på utlovad tid. Vi kommer gärna anlita GN Måleri och Bygg igen!

– Annette (2021-05-19)

D

Totalrenovering kök

Jobbet utfördes stressigt, slarvigt och med dålig kommunikation. Vid flertal tillfällen kände jag mig knappt välkommen i mitt eget hem, då stressen var så hög. Grädde på moset var hot om kronofogden efter att de själva först fel fakturerat, sedan om fakturerat med redan utlöpt förfallodatum. Nej, jag rekommenderar inte GN Måleri och Bygg AB.

– Dejan (2021-04-29)

Hantverkarens svar

Tråkigt att kunden inte blev nöjd, vi på GN försökte göra vårat bästa men tyvärr funkade inte samarbetet och kommunikation mellan kund och företaget. GN utförde extra arbete utöver det som vart överenskommet om utan kostnad, kunden vart inte nöjd ändå! Kunden försökte slingra sig ut ur att betala rätt faktura, trots att senaste offerten som blivit skickad vart godkänd av kunden. Kunden ”glömde” tala om att ROT inte fanns trots att offerten var räknad med ROT-avdrag, kunden vart inte heller registrerad på lägenheten. Om GN måleri och Bygg AB skulle haft fel i detta fallet skulle aldrig fakturan betalas av kund men det gjorde den. Kunden ”hotade” med också att lämna detta dåliga omdöme om inte han skulle få komma undan betalningen.

B

Flytta innerväggar och lägga golv

Vi skulle renovera vår övervåning, riva, flytta och bygga innerväggar, lägga golv, göra iordning taken och måla och valde att använda Bra Byggare. Vi valde GN Måleri och Bygg AB tack vare de vitsord de fått hos Bra Byggare och baserat på det intryck vi fick av Grant då vi träffade honom vid offertbesöket. Förutom att lyssna på vad vi ville ha gjort gav han oss tips på vad vi kunde göra bättre, och han nämnde flera gånger att det viktigaste är att vi som kunder blir nöjda samt att de är noggranna och vill göra ett bra jobb. Under arbetets gång gjordes några ändringar och de mottogs utan problem. Budgeten hölls där det enda som tillkom var våra ändringar längs vägen. Vi är mycket nöjda med samarbetet och slutresultatet, och kan konstatera att de agerade som utlovat under hela projektet.

– Beatrice och Christofer (2021-01-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...