GN Måleri och Bygg AB

Välkommen till GN Måleri och Bygg AB! Vi erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för offentliga byggnader, affärslokaler, industrifastigheter och bostäder.

Välkommen till GN Måleri och Bygg AB In- och utvändig målning Spackling: vägg/tak, Grov/fin spackling Fönster- och dörrmålning Fasadmålning Tapetsering Vägg-, tak- och golvmålning Nybyggnadsmålning Ombyggnadsmålning Underhållsmålning Lägga parkettgolv Golvslipning ROT-avdrag Vid renovering av ert hus kan ett rotavdrag vara ett mycket bra alternativ. Ett ROT-avdrag sänker era kostnader markant. Måleri i Göteborg Genom att måla om inomhus kan rum, dörrar, fönster eller en hel bostad få ett alldeles nytt utseende. Anlitar du GN Måleri och Bygg är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer. Vi tar oss an alla sorters måleri inomhus, tapetsering och förarbeten som hör till. Du kan slappna av under hela processen, både planering och genomförande är vårt jobb! Vi levererar alltid i tid och jobbar med kontrollprogram och dokumenterad egenkontroll. GN Måleri och Bygg utför alla förekommande målningsarbeten in och utvändigt på byggnader för olika ändamål. För att minimera dammspridning plastar vi in och täcker både golv och stora delar av möblerna. Vid slipning av spackel på väggar och tak använder vi dammreducerande maskiner för att suga upp damm i luften. Det enda du behöver tänka på är att plocka undan kläder och särskilt ömtåliga saker när det är dags. Invändig målning av hög kvalitet Bara fantasin sätter gränser för vårt måleri! Vi hjälper dig välja den perfekta kulören på ett brett färgspektrum. Alcro och TEKNOS är ett av de bästa varumärkena inom målerimaterial och vår huvudsakliga samarbetspartner. Välj en snygg fotovägg för en iögonfallande effekt eller måla helt i mjuka färger för en monokrom lägenhet. Kika på vår Instagram om du är sugen på inspiration om invändig målning. Vår huvudsakliga samarbetspartner för målarmaterial är Alcro och Teknos. Besök gärna vår Facebook för mer bilder och info! Besök även vår Instagram för bilder!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GN Måleri och Bygg AB har utfört.

Referensjobb "GN Måleri och Bygg AB!" utfört av GN Måleri och Bygg AB

GN Måleri och Bygg AB!

Anlitar du GN Måleri och Bygg är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer.

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Under arbetets gång..." utfört av GN Måleri och Bygg AB

Under arbetets gång...

Referensjobb "Före/Efter" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Före/Efter

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Ute på jobb" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Ute på jobb

Referensjobb "Golvslipning" utfört av GN Måleri och Bygg AB

Golvslipning

Referensjobb "GN Måleri och Bygg AB" utfört av GN Måleri och Bygg AB

GN Måleri och Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GN Måleri och Bygg AB .

D

Totalrenovering kök

Jobbet utfördes stressigt, slarvigt och med dålig kommunikation. Vid flertal tillfällen kände jag mig knappt välkommen i mitt eget hem, då stressen var så hög. Grädde på moset var hot om kronofogden efter att de själva först fel fakturerat, sedan om fakturerat med redan utlöpt förfallodatum. Nej, jag rekommenderar inte GN Måleri och Bygg AB.

– Dejan (2021-04-29)

B

Flytta innerväggar och lägga golv

Vi skulle renovera vår övervåning, riva, flytta och bygga innerväggar, lägga golv, göra iordning taken och måla och valde att använda Bra Byggare. Vi valde GN Måleri och Bygg AB tack vare de vitsord de fått hos Bra Byggare och baserat på det intryck vi fick av Grant då vi träffade honom vid offertbesöket. Förutom att lyssna på vad vi ville ha gjort gav han oss tips på vad vi kunde göra bättre, och han nämnde flera gånger att det viktigaste är att vi som kunder blir nöjda samt att de är noggranna och vill göra ett bra jobb. Under arbetets gång gjordes några ändringar och de mottogs utan problem. Budgeten hölls där det enda som tillkom var våra ändringar längs vägen. Vi är mycket nöjda med samarbetet och slutresultatet, och kan konstatera att de agerade som utlovat under hela projektet.

– Beatrice och Christofer (2021-01-30)

P

Fasadmålning 1,5 plansvilla i Norsesund.

Allt fungerade smidigt. Firman är kunnig och vår målare var mycket noggrann och skicklig. Vi är mycket nöjda med jobbet.

– Peteroch Nina (2020-08-03)

G

Köksrenovering, golvvärme,innetak, skjutdörrar,el

Bra och duktiga byggare. De renoverade en fullständig våning hos mig. Där ingick köksmontering, Golvvärme, nytt innetak, nytt golv, montering av skjutdörr, el och målning. De levererade en högstandard produkt på avtalat pris och avtalat leveranstid. inget öre mer. De jobbade varje dag och missade aldrig en ända gång. Bra pris , noggrana och otrolig bra dialogue med kunden . Förser alltid kunden med nya idéer som skall förbättra produkten. Bra flexibilitet i byggprocessen och sätter kunden i centrum. Trevliga att prata med och trevliga att jobba med. Jag definitivt rekommenderar GN Måleri

– GGM (2020-06-10)

A

Totalrenovering av lägenhet

GN Måleri och bygg hjälpte mig att totalrenovera min nyinköpta lägenhet. Det var mitt i sommaren och jag hade tidspress då jag skulle flytta in snart - men hade jättesvårt att få tag i någon som kunde ta sig an uppdraget. GN kom och gjorde jobbet, de rev alla gamla tapeter, spacklade och målade, bytte golv i hela lägenheten samt satte in ett nytt kök. Slutresultatet blev otroligt fint. Både ägaren och hans anställda var oerhört noggranna, trots att de jobbade snabbt och effektivt. De höll alla löften de gav och jag har i princip inget att klaga på. Rekommenderas mycket varmt.

– Axel (2019-11-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...