Stockholm Vaktmästare

Välkommen till Stockholms Vaktmästare - Hantverkare i Stockholm för dina hushållsarbeten! Vi hjälper dig få ordning hemma med det du inte kan, vill eller helt enkelt inte orkar. Hyr en erfaren vaktmästare och hantverkare i Stockholm för dina hushållsarbeten! Vi gör din vardag smartare och enklare i hemmet och på företaget med tio års erfarenhet som tekniker på Airforce i Grekland. ALLT DU BEHÖVER NÄR DET KOMMER TILL HUSHÅLLSARBETE I HEMMET: Underhåll Rivning Väggkonstruktion med gipsskivor Målning Bygga klädkammare Klick-golv Sätta ihop möbler och bokhyllor Städ Installation av lampor Sätta upp rullgardiner, gardiner, hissgardin etc. Montera TV på väggen Borra och sätta upp tavlor, speglar mm. KÖK Sätta ihop kök, möbler och inredning Byta Handtag BADRUM Sätta ihop möbler Byta Tvättställ och speglar mm. UTOMHUS: Underhåll Målning Rensning och organisering av förråd, garage och lager. Skotta snö Klippa gräs Rivning Hör gärna av dig gällande just ditt projekt! Vänligen, Thomas info@stvaktmastare.se 073-689 10 72 Gullvivegränd 2, 165 76 Hässelby, Stockholm

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Stockholm Vaktmästare har utfört.

Referensjobb "Floor 65 sqm" utfört av Stockholm Vaktmästare

Floor 65 sqm

The main room of a new studio is ready! Floor 65 sqm to a satisfied client.

Referensjobb "Floor 65 sqm" utfört av Stockholm Vaktmästare

Floor 65 sqm

Referensjobb "Slipa och Olja/ altan  " utfört av Stockholm Vaktmästare

Slipa och Olja/ altan

Referensjobb "Slipa och Olja/ altan" utfört av Stockholm Vaktmästare

Slipa och Olja/ altan

Referensjobb "Slipa och Olja/ altan" utfört av Stockholm Vaktmästare

Slipa och Olja/ altan

Referensjobb "Klädkammare & Garderob" utfört av Stockholm Vaktmästare

Klädkammare & Garderob

Referensjobb "Klädkammare & Garderob" utfört av Stockholm Vaktmästare

Klädkammare & Garderob

Referensjobb "Montering av TV på väggen & Installation av lampor" utfört av Stockholm Vaktmästare

Montering av TV på väggen & Installation av lampor

Referensjobb "Klädkammare & Garderob" utfört av Stockholm Vaktmästare

Klädkammare & Garderob

Referensjobb "Inreda barnrum" utfört av Stockholm Vaktmästare

Inreda barnrum

Referensjobb "Before/After" utfört av Stockholm Vaktmästare

Before/After

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stockholm Vaktmästare.

S

Montering utav gardinstänger

Jag tycker att han gjorde ett toppenjobb. Väldigt kommunikativ och hjälpa mig att sätta upp gardinstänger, kompletterade de delar som saknades och fick arbetet gjord. Jag är supernöjd.

– Susan (2019-12-09)

Y

Montera utanpåliggande skjutdörr

Stockholm Vaktmästare var hemma hos mig i lördags och utförde ett hantverksjobb. Han satte upp en utanpåliggande skjutdörr, två vägghyllor, en gardinstång och en handdukskrok. Jättetrevlig, och mån om att jag skulle bli nöjd och det blev det jag också. Det tog lite längre tid än vi diskuterat innan men grundpris och timpris stämde bra med det vi pratade om, och det är ju A och O. Han kom förbi några dagar innan vi bokade tid för jobbet för att kolla på dörren och dess anordning, och erbjöd sig att komma hit vid ett till tillfälle för att mäta fönstret vilket vi inte gjorde första gången - en kontrast till andra företag som har framkörningsavgift till och med dagen då de faktiskt ska jobba. Detta var alltså helt krångelfritt, underbart! Jag är absolut nöjd, skjutdörren blev helt perfekt.

– Yessica S (2019-11-27)

F

sätta upp gardinstänger i taket, sätta upp en spegel samt byta en taklampa.

Detta är andra gången vi anlitar Thomas till att fixa i vårt hem. Förra gången byggde han en garderob som vi är supernöjda med. Den här gången fick det bli att sätta upp gardinstänger i taket, sätta upp en spegel samt byta en taklampa. Vi är TOPPEN nöjda! Thomas är otroligt noggrann med att kunden ska bli nöjd. Han är även noggrann med att hålla kommunikationen under arbetets gång så att allt blir som vi vill ha det. Vilket är otroligt tacksamt! Vi kommer definitivt höra av oss till Thomas nästa gång vi behöver hjälp med något inom hemmet!!

– Felicia E (2019-10-21)

A

Sätta upp hylla

Vi anlitade honom för att sätta upp en hylla som rasat. Det krävdes att hyllan satt fast och väggen är svag. Han utförde arbetet snabbt och kunnigt, och följde också upp då en av spikarna såg konstig ut.

– Annelie (2019-10-10)

F

Sätta upp bestå hyllor på en bärande vägg.

Det är tredje gången jag använder mig av brabyggare.se och Thomas var den första som höll tidsramen och höll sig till det som vi kom överens om! Vi anlitade Thomas för att platsbygga en garderob i sovrum med hjälp av Ikea stommar/garderober. Han var otroligt noggrann med att jag och min man skulle vara 100% nöjda och satte oss först! Kommer jag behöva någon mer hjälp i framtiden kommer jag kontakta Thomas igen! Vi är super nöjda 5/5 får Thomas av oss.

– Felicia E (2019-08-21)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...