Swedco Dränering & Markentreprenad

Välkommen till Swedco! - Din specialist på dränering och markentreprenad! Söker du en kunnig och pålitlig partner i Stockholm har du hittat rätt. Vi utför arbeten inom dränering och markarbete, stora som små. VILKA ÄR VI? Swedco är ett familjeföretag som funnits i tre generationer. Vår erfarenhet har gjort oss till specialister i branschen. HUR JOBBAR VI? Vi är måna om våra kunder och går alltid in helhjärtat i varje projekt. VAD GÖR VI? Vi hjälper privatpersoner med allt från dränering, asfaltsläggning, sten- och murarbete, till att plantera nya gräsmattor. FRÅGOR PÅ DET? Tveka inte att kontakta oss för gratis offert, eller med eventuella frågor.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Swedco Dränering & Markentreprenad.

P

Renovering av gatstensmur ca 12 meter

Bra offert kunde se skillnad på möjlighet till ROT eller RUT. Väl utfört arbete lite småfel som lite bruk saknas i några fogar vilket jag själv lätt åtgärdade. Fick behålla överbliven sand vilket jag uppskattade.

– Pierre (2020-07-29)

J

Asfaltering uppfart

Bra utfört arbete

– Joakim (2020-03-04)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...