BHB Bygg Aktiebolag

Välkommen till BHB Bygg AB, Vi utför allt inom bygg och renovering. Vi på BHB utför alltid ett snyggt och professionellt jobb till bra och lämpliga priser för privatpersoner & företag. Vi har personal som har bra erfarenheter inom bygg & renovering, ni kan även Utnyttja rotavdraget. Om du går i bygg- eller renoverings tankar tveka inte att ta kontakt med oss för idéer och prisförslag. Vi besöker er gärna för ett inledande möte! Vi utför jobb inom följande områden: Badrumsrenovering Köksombyggnad Målning Tapetsering Inomhusrenovering Golvläggning Plattsättning BHB Bygg AB BYGRÄND 5 131 42 Nacka Epost: Himal.Hassas@BHB-Bygg.se Tel: 073-349 74 96

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BHB Bygg Aktiebolag har utfört.

Referensjobb "" utfört av BHB Bygg Aktiebolag

Referensjobb "" utfört av BHB Bygg Aktiebolag

Referensjobb "" utfört av BHB Bygg Aktiebolag

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BHB Bygg Aktiebolag.

R

Kök och badrumsrenovering

BHB Bygg AB är superkunniga och utförde ett utmärkt arbete trots svåra förutsättnignar i ett gammalt hus. Kan inte annat än rekommendera dom varmt!

– Robert Blizniuk (2021-11-15)

I

Renovering av badrum i Stockholm

Kan varmt rekommendera BHB Bygg. Snabb och trevlig återkoppling. Snabbt utfört jobb av trevliga medarbetare. Jobbat omfattade att byta ut ett handfat inklusive kommod samt ta bort en list högt uppe på väggen samt spackla och måla över hålen.

– Ida (2021-05-18)

M

Totalentreprenad till diverse bygg arbete i Vaxholm

Bra företag med hög tillförlitlighet. En altan som sammanbinder gäststugan med Huvudstugan utförd i tryckimpregnerat virke i samma storlek och kvalitet som den befintliga främre altanen 120x30 mm. En del av altanen framför gäststugan med en förstärkt grund/stomme.

– Magnus (2018-11-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...