Björn SkorstensService AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Björn SkorstensService AB.

N

Renovering skorsten

Mycket bra kunddialog, förstod mitt behov och kom med konstruktiva förslag till åtgärd. Återkopplade snabbt via sms och kom punktligt på utsatt tid. Jobbade snabbt och effektivt och levererade att kvalitativt arbete till offererat pris. Rekommenderar alla dagar i veckan.

– Niclad Otterberg (2021-09-14)

A

Läckande skorsten

Mycket kompetent och trevlig man. Perfekt jobb till bra pris!

– Anette (2021-08-24)

P

Installation av rör i skorsten samt upptag av två hål i murstock

Björn är mycket professionell och effektiv. Det här blev precis så bra som man hoppades när man satt och planerade projektet. Det var heller inga som helst problem att lägga till lite (ett extra hål i murstocken för tilluft) efter det att allt var bestämt. Rekommenderar starkt Björn SkorstensService!!

– Per-Axel (2021-03-28)

L

Gångbrygga och stege på tak

Seriös, kunnig, noggrann . Tog sig tid på plats att redogöra för olika lösningar. Höll vad han lovat om offerter och tidpunkt att utföra jobbet. Att jobbet gjordes först i december och inte i våras berodde på att jag ville avvakta tills tidigare planerat monteringsjobb av solceller på taket var klart. Jag kan helt klart rekommendera Björn Andersson, BjörnSkorstensService AB.

– Lars (2020-12-19)

F

Riva murstock, ny plåt med fäste för fläkt

Björn är professionell och lyhörd för önskemål. Han tar sig an mer komplicerade uppgifter trots osäkerhet kring genomförande och tidsåtgång. Allt gick som planerat och till en rimlig kostnad. Jag rekommenderar Björn och skulle anlita honom igen.

– Fredrik Nordin (2020-07-17)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...