Rissne Mur och Puts

Välkommen till Rissne Mur och Puts Rissne Mur och Puts startade 2011 men vi som arbetar har varit verksamma i branschen i ca 18 år innan företagets start. Vi har vårt säte i Sundbyberg. Vi har gedigen erfarenhet av alla putssystem, nya som gamla. Vi sköter allt från ax till limpa och har ett gott samarbete med andra skickliga yrkeshantverkare. Vi värderar vårt arbete högt och utför våra arbeten med stor omsorg, för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Kvalité Vi levererar arbete med hög kvalité som motsvarar kundens förväntningar. Noggrannhet Allt vi utför är noga genomtänkt och genomförs på ett noggrant och professionellt sätt. Hållbarhet Vi ser alltid till att använda material som är likvärdiga för att förlänga hållbarheten. Vi utför följande arbeten: Murning Putsning Kulturfasadarbeten Utvändiga målningar Renovering Gjutning Fasadtvätt Välkommen att kontakta oss för mer information! Kontaktperson: Naser Awel Email: naser@rissnemurochputs.se Telefon: 0739-89 20 91

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rissne Mur och Puts har utfört.

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Rissne Mur och Puts

Fasadrenovering

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Rissne Mur och Puts

Fasadrenovering

Referensjobb "Flemminggatan" utfört av Rissne Mur och Puts

Flemminggatan

Referensjobb "Putsning av fasad på Nytorgsgatan 2" utfört av Rissne Mur och Puts

Putsning av fasad på Nytorgsgatan 2

Referensjobb "Putsning av kapell" utfört av Rissne Mur och Puts

Putsning av kapell

Referensjobb "Trikåfabriken i Hammarby" utfört av Rissne Mur och Puts

Trikåfabriken i Hammarby

Referensjobb "Åkersvägen" utfört av Rissne Mur och Puts

Åkersvägen

Referensjobb "Nedtagning av ställning" utfört av Rissne Mur och Puts

Nedtagning av ställning

Referensjobb "Nytorgsgatan 2" utfört av Rissne Mur och Puts

Nytorgsgatan 2

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rissne Mur och Puts.

I

Laga fuktskadad putsad fasad och plåtjobb för säker anslutning från garagetak till hängränna

Kunnig, trevlig, passade tider, kom fram till bästa lösningen och utförde jobbet professionellt

– Ingemar (2020-11-18)

M

Renovering av putsad fasad på två sidor.

Vi anlitade Rissne Mur och Puts för en fasadrenovering av två sidor av vår villa från 30-talet. Naser och företaget är kompetenta och utförde arbetet på ett mycket bra sätt. De kom igång snabbt och dialogen mellan oss och Naser fungerade hela tiden fint. Uppdraget, och därmed kostnaden, blev högre än vad som ursprungligen var tänkt. Anledningen var att Naser kom med goda förslag för att få ett ännu bättre resultat. Sammantaget rekommenderar vi firman starkt.

– Martin W (2020-09-16)

O

Laga skador i putsad husgrund

Vi anlitade Rissne Mur och Puts för att byta ut och foga om spruckna stenar i en tegelfasad samt borttagning, grundning och omputsning av en sockel + nedre gavel. Utöver detta tvättades tegelfasaden, husgrunden målades, en ventil byttes och ett fönster fogades och målades om. De tvättade även en stentrappa på eget initiativ utan tillkommande kostnad. Naser gör ett snyggt och noggrant arbete av hög kvalitet. Han är väldigt mån om helheten så att vi som kund blir nöjda! Dessutom stämmer han kontinuerligt av efter projektets gång samt visar och förklarar vad som görs. Det blev mer jobb än vad som först var planerat, så slutpriset blev högre än ursprunglig offert, men det var helt i enlighet med överenskommelser under arbetets gång. Tiderna hölls som utlovat. Vi är supernöjda med resultatet och samarbetet med Naser. Jag kan varmt rekommendera Rissne Mur och Puts! Betyg = 5.

– Olof K (2020-08-06)

B

Reparation av puts

Jag anlitade Rissne Mur och Puts för renovering av fasadputs. Naser är en synnerligen kompetent yrkesman som arbetar snabbt och effektivt. Tids-och kostnadsramar hölls och resultatet blev strålande. Dessutom gjorde Naser några mindre tilläggsarbeten utan att debitera. Jag är så nöjd att jag kommer att anlita honom för fler arbeten och har dessutom rekommenderat honom till mina vänner.

– Bo B (2020-07-15)

Å

Reparera gjuten trappa

Vi anlitade Rissne mur o puts för att renovera en ingångstrappa. Jobbet blev jättebra. De jobbade hårt och resultatet blev fint. Det blev mer jobb än planerat och så blev priset betydligt högre. Vi är nöjda med samarbetet.

– Åsa Bonnard (2020-06-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...