Ecodooria AB

Vi erbjuder olika tjänster inom bygg & renovering, tomt- och markabeten samt fastigets- och BRF-tjänster. Samarbetet med oss består av följande enkla steg. Fördelarna med EcoDoorias enhetliga system. Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus: Vårt namn är ännu inte känt, eftersom vi - det nystartade företaget, försöker hålla jämna steg med tiden! Men detta betyder inte att vi är berövade erfarenhet - vårt företag har uppstått genom fusionen av specialiserade byggföretag med var sin kompetens, som har tiotals år av praktisk erfarenhet "bakom sig" och färdigheter finslipat till automatik. Vi bestämde oss själva att vi kommer att erövra den svenska marknaden på grund av vår ambition och engagemang, ansvar och progressivt tänkande! Om du gör ett val med både huvud och hjärta, om du satsar på kvalitet och högsta standard - ligger din väg i direkt förbindelse till vårt kontor, där du personligen kan se att vi kombinerar ohämmad energi, kunskap om verksamheten, tro för våra ideal och en önskan att göra världen runt oss en bättre plats! Vi skapar attraktiva bostäder samt optimerar värdet för dess ägare. Ecodooria utför alla typer av renoveringar av ditt boende. Vi jobbar även med mätteknik och utsättning.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ecodooria AB har utfört.

Referensjobb "Nybyggd villa." utfört av Ecodooria AB

Nybyggd villa.

Referensjobb "" utfört av Ecodooria AB

Referensjobb "" utfört av Ecodooria AB

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Ecodooria AB

Köksrenovering

Referensjobb "" utfört av Ecodooria AB

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Ecodooria AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "" utfört av Ecodooria AB

Referensjobb "Sovrum" utfört av Ecodooria AB

Sovrum

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Ecodooria AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Ecodooria AB

Köksrenovering

Referensjobb "Renovering av vardagsrum" utfört av Ecodooria AB

Renovering av vardagsrum

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ecodooria AB.

H

Totalrenovering av hus

De har totalt renoverat hela mitt hus. Personalen som jobbar är jätte kunniga och lyssnade på min och familjens önskemål, de var hjälpsamma och hade mycket tålamod. Vad tyckte du om företaget? Mycket proffsigt företag som verkligen tog hand om oss från första mötet till sista mötet.

– Haidari N (2020-02-12)

Z

Renovering

Jobbet utfördes på bästa sätt och vi var mycket nöjda. Seriös och noga, bra kvalité på arbetet.

– Zia R (2020-01-04)

N

Renovering

Ecodooria AB har hjälpt mig med renovering av mitt hus och de har utförd ett extremt bra jobb. Deras personal är noggranna proffs. Jag är mycket nöjd!

– Nadim S (2019-11-21)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...