H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB

H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB är ett byggföretag som utför alla förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Utför gärna hela åtaganden av byggnationer och ombyggnader som totalentreprenör. H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB sköter samordningen och projektering mellan alla hantverksgrupper. Du som beställare har har då bara en kontaktperson genom hela byggprocessen.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB.

L

Fristående mur ca 13 m lång

Akta er för Tedefalk Bygg. Lurar medvetet sina kunder. Han fick en ritning och var själv här och mätte upp allt. Vi fick en offert som vi tyckte var ganska dyr men godtog. Summa summarum blev att vi fick betala för 160 Leca block, 8.000sek istället för vad som gick åt, 95 st för 4.750sek. När vi påtalade detta vid första delbetalningen fick vi till svar att betala eller så går det till inkasso...Samma sak med tryckimpregnerat (28x45) betalade vi 8.000sek (som han dock generöst sänkte till 6.500) där den verkliga kostnaden var ca:1.500sek. Allt bruk/puts byggde väl också på en åtgång av 160 Leca block... Som grädde på moset gick det ju inte att få Rot avdrag på detta som han påstått i offerten. Som om han inte visste det från början... Vi får naturligtvis rannsaka oss själva, men alla hantverkare vi använt oss av har haft koll på vad som ger rotavdrag. Som sagt, Tedefalk Bygg skulle jag ej rekommendera.

– Leffe (2022-07-23)

H

Byte av fönster och altandörr

Bra utfört arbete!

– Helena (2020-10-24)

M

Plattgång med en fast ramp på uteplatsen

Det blev en annan lösning än vad vi hade kommit överens om men det var för att det inte skulle fungera med den första förslaget. Hampus hjälpte mig med gräsmattan istället. Jag är nöjd!

– Monica (2020-10-23)

M

Byte av vindbrädor

Snabbt, proffesionellt utfört, snyggt resultat och med mycket gott bemötande. Kan varmt rekommenderas!

– Mikael Gustavsson (2020-10-21)

C

Trallbygge, bygga trädäck

Otydlig, oproffessionell o otrevlig både i bemötandet o i offerten. Hade ingen dialog under arbetets gång o han säkerställdr inte att arbetet blev som jag förväntade mig, varken innan han påbörjade, under arbetets gång eller efteråt. Vägrar att göra kund nöjd. Rekommenderas ej! Otydlig, oproffessionell o otrevlig!

– Caroline Afram (2020-09-23)

Hantverkarens svar

Hej! Innan arbetet påbörjades så fick kund platsbesök(under dagen 19/3-2020) kund förklarade och jag visade med bilder olika förslag. (Kvällen 19/3-2020) Får kund fastpris offert med beskrivning och bilder ( 23/3-2020)Ett godkännande gjordes av kund på offert och nya beskrivningar via bilder hur slutresultatet skulle bli. (30/3-2020) Påbörjas jobbet, efter första dagen var kunden nöjd med resultat och ville göra en ändring av trappsteg utifrån överenskommelsen i avtalet. Ändringar gjordes utan att debitera extraarbetet som blev utfört . 1/4-2020 Efter jobbet är klart enligt offert, beskrivningar så kommer flertalet frågor och krav på extra arbeten som kund ej velat ha med i offert från första början pga för höga kostnader och som ej beskrivits i bilder från första början, jag ger prisförslag för extraarbetet + material. Kund tänker inte betala något extraarbete utan ”trodde att det ingick” Avslutande ord, hantverkare följde avtalet, och hade en dialog dagligen med kund under arbetets gång. Önskemål på arbetet utfördes och kund har skrivit till mig att det blev jättebra, viss extraarbete utfördes utan debitering. Avtal finns för att dom ska följas och inte ändras på under tidens gång. Mvh Hampus Tedefalk

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...