H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB

H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB är ett byggföretag som utför alla förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Utför gärna hela åtaganden av byggnationer och ombyggnader som totalentreprenör. H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB sköter samordningen och projektering mellan alla hantverksgrupper. Du som beställare har har då bara en kontaktperson genom hela byggprocessen.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H. Tedefalk Bygg & Entreprenad AB.

H

Byte av fönster och altandörr

Bra utfört arbete!

– Helena (2020-10-24)

M

Plattgång med en fast ramp på uteplatsen

Det blev en annan lösning än vad vi hade kommit överens om men det var för att det inte skulle fungera med den första förslaget. Hampus hjälpte mig med gräsmattan istället. Jag är nöjd!

– Monica (2020-10-23)

M

Byte av vindbrädor

Snabbt, proffesionellt utfört, snyggt resultat och med mycket gott bemötande. Kan varmt rekommenderas!

– Mikael Gustavsson (2020-10-21)

C

Trallbygge, bygga trädäck

Otydlig, oproffessionell o otrevlig både i bemötandet o i offerten. Hade ingen dialog under arbetets gång o han säkerställdr inte att arbetet blev som jag förväntade mig, varken innan han påbörjade, under arbetets gång eller efteråt. Vägrar att göra kund nöjd. Rekommenderas ej! Otydlig, oproffessionell o otrevlig!

– Caroline Afram (2020-09-23)

Hantverkarens svar

Hej! Innan arbetet påbörjades så fick kund platsbesök(under dagen 19/3-2020) kund förklarade och jag visade med bilder olika förslag. (Kvällen 19/3-2020) Får kund fastpris offert med beskrivning och bilder ( 23/3-2020)Ett godkännande gjordes av kund på offert och nya beskrivningar via bilder hur slutresultatet skulle bli. (30/3-2020) Påbörjas jobbet, efter första dagen var kunden nöjd med resultat och ville göra en ändring av trappsteg utifrån överenskommelsen i avtalet. Ändringar gjordes utan att debitera extraarbetet som blev utfört . 1/4-2020 Efter jobbet är klart enligt offert, beskrivningar så kommer flertalet frågor och krav på extra arbeten som kund ej velat ha med i offert från första början pga för höga kostnader och som ej beskrivits i bilder från första början, jag ger prisförslag för extraarbetet + material. Kund tänker inte betala något extraarbete utan ”trodde att det ingick” Avslutande ord, hantverkare följde avtalet, och hade en dialog dagligen med kund under arbetets gång. Önskemål på arbetet utfördes och kund har skrivit till mig att det blev jättebra, viss extraarbete utfördes utan debitering. Avtal finns för att dom ska följas och inte ändras på under tidens gång. Mvh Hampus Tedefalk

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...