Firma: ARNAUT, ELVEDIN

BEHÖVER NI FÅ NÅGONTING BYGGT? HÖR AV ER TILL OSS! Om ni finns någonstans i Skåne, oavsett om ni är en privatperson eller representerar ett företag, och har ett byggprojekt som ni vill få genomfört är det oss ni ska höra av er till. Vi står redo att föra en dialog om ert projekt och bidra med goda råd och infallsvinklar om så behövs. Vi på Elvabygg ser fram emot att höra från er!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Firma: ARNAUT, ELVEDIN.

S

Byggaträdäck

Trevliga, flitiga jobbare som utförde jobbet snabbt. Nöjd med utförandet. Vi önskar dock att de hade kunnat tänka lite mer på att kunden vill att även skruvhål, sågning och småsaker utförs proffsigt.

– Susanne (2021-07-15)

J

Nytt staket och ny puts på sockel

Resultatet blev jättebra och över förväntan. Elvedin var väldigt noga och lyhörd.

– Jocke (2021-06-03)

I

Byte av vindskivor och gavelbrädor

Kan verkligen rekommendera Elvabygg. Återkom snabbt med offert och kunde även utföra arbetet tämligen direkt. Hörde av sig innan jobbet skulle utföras och under den enda dag han inte kunde komma så hade han meddelat detta i god tid innan. Är nöjd med allt, från offert till genomfört arbete och städning.

– Ingela (2021-05-26)

G

Byte av tryckimpregnerat altangolv

Supernöjd. Elva är en sympatisk, trevlig, pålitlig och proffsig hantverkare. Tyvärr fick han göra jobbet själv. Dessutom var vädret inte det bästa. Trots det blev trallgolvet väldigt bra och jag är mycket nöjd resultatet. Kan varmt rekommenderas.

– Göran (2020-11-04)

L

6 m staket ute i trädgården samt fasad på garage

Super bra!! Utmärkt samarbete och projekt utfört av personal som kan sin sak. Väldigt professionella och vi kommer definitivt att anlita dem igen för framtida projekt. Kan varmt rekommendera dem!

– Lars B (2020-10-21)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...