Firma: ARNAUT, ELVEDIN

BEHÖVER NI FÅ NÅGONTING BYGGT? HÖR AV ER TILL OSS! Om ni finns någonstans i Skåne, oavsett om ni är en privatperson eller representerar ett företag, och har ett byggprojekt som ni vill få genomfört är det oss ni ska höra av er till. Vi står redo att föra en dialog om ert projekt och bidra med goda råd och infallsvinklar om så behövs. Vi på Elvabygg ser fram emot att höra från er!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Firma: ARNAUT, ELVEDIN.

G

Byte av tryckimpregnerat altangolv

Supernöjd. Elva är en sympatisk, trevlig, pålitlig och proffsig hantverkare. Tyvärr fick han göra jobbet själv. Dessutom var vädret inte det bästa. Trots det blev trallgolvet väldigt bra och jag är mycket nöjd resultatet. Kan varmt rekommenderas.

– Göran (2020-11-04)

L

6 m staket ute i trädgården samt fasad på garage

Super bra!! Utmärkt samarbete och projekt utfört av personal som kan sin sak. Väldigt professionella och vi kommer definitivt att anlita dem igen för framtida projekt. Kan varmt rekommendera dem!

– Lars B (2020-10-21)

F

Staket, hörntomt, cirka 50 m

Mycket bra jobb. Fixade en del ändringar under projektet på ett bra sätt. Mycket nöjd.

– Filip (2020-05-07)

G

Staket och trädäck

Elva var mycket sympatisk, gjorde dessutom ett snabbt jobb (nästan alldeles ensam). Han löste "problem" på ett estetiskt sätt; han släppte inte önskan på att göra ett snyggt jobb fastän jag föreslagit en enklare lösning. Jag är jättenöjd och kommer snart att anlita ElvaBygg för fönsterbyte.

– GL-Anna (2020-03-26)

B

Trädäck

Litet effektivt företag i Helsingborg. De byggde vårt trädäck och staket i lugn takt och med stor precision. Vi blev mycket nöjda med resultatet! De var noga med tider och lyhörda för våra önskemål.

– Björn (2019-10-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...