Pontus N Bygg & Montering AB

PN Bygg & Montering AB är ett företag som erbjuder bygg och monteringstjänster åt privatpersoner och företag. Med rätt utbildning, de senaste verktygen och ett gott samarbete med lokala bygghandeln har vi det som krävs för att ge kunden den produkt som önskas till ett rimligt pris. Vi har goda referenser och samarbetspartners inom bygg, VVS och el. Så tveka inte att höra av er om ni vill få ert projekt yrkesmässigt utfört! Vi har stort fokus på köksrenoveringar men utför även takbyten och traditionella byggprojekt. Med god kommunikation och service, snabbt arbete av hög kvalitet och med en passion för yrket ser vi till att hjälpa dig med dina byggprojekt. Vi jobbar med litet och stort åt privatpersoner, föreningar och företag.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Pontus N Bygg & Montering AB har utfört.

Referensjobb "Kök" utfört av Pontus N Bygg & Montering AB

Kök

Referensjobb "Kök" utfört av Pontus N Bygg & Montering AB

Kök

Referensjobb "Kök" utfört av Pontus N Bygg & Montering AB

Kök

Referensjobb "Kök" utfört av Pontus N Bygg & Montering AB

Kök

Referensjobb "Nybyggnation" utfört av Pontus N Bygg & Montering AB

Nybyggnation

Referensjobb "Montering" utfört av Pontus N Bygg & Montering AB

Montering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Pontus N Bygg & Montering AB.

M

Nytt kök

Ett nytt kök hade under flera år varit något vi verkligen kände att vi behövde, och en totalentreprenad kändes självklart. Ut med det gamla köket, inklusive kakel och golv, in med det nya. En total make-over som blev precis som vi tänkt oss! Allt skedde på tid, inklusive målning och tapetsering av sällskapsrum och hall. Pontus var lyhörd för mina behov och önskemål och kostnaden blev lägre än den ungefärliga prisuppgift som jag fick innan arbetet drog igång. Jag rekommenderar PN Bygg & Montering till alla som behöver professionell och lyhörd kompetens när hemmet ska byggas om. Mitt betyg för helhetsintryck/nöjdhet är 5.

– Malin (2020-01-07)

Å

Takpapp, rote samt fönster

PN Bygg & Montering bytte takpapp, rote och fönster på min villa under våren 2019. Jag anlitade en liten firma med unga medarbetare just för att få den personliga kontakten och bemötandet, och jag gjorde rätt. Helhetsresultatet är som jag väntade mej såväl vad gäller tidsåtgång som kvalitet. Fönstren blev snyggt monterade. Särskilt gillar jag hur man löser monteringen av fönsterbleck på det "riktiga" sättet, där sidofodret täcker bleckets sidofalsar. Det var alltid lätt att diskutera förändringar i uppdraget, fakturorna var väl specificerade och följde den givna offerten. Sammantaget ger jag betyget 5 av 5.

– Åke (2019-09-30)

E

Uterum samt bänkskiva

Väldigt bra kommunikation när vi gick igenom arbetet som skulle göras. Kom med förslag på hur vi kunde lösa vissa frågor och vi fick en tydlig offert efteråt. När vi tackat ja till offerten så var kommunikationen fortsatt väldigt bra, vi fick en bra översyn över när det skulle börja, vad som förväntades av oss och dom var duktiga på att höra av sig när det uppstod behov att justera planen lite. Arbetet i sig blev superbra, och vi är jättenöjda med hur hela konstruktionen blev. Slutofferten stämde till punkt och pricka med vad vi kommit överens om i offertläge och de tillägg som vi la till under arbetets gång. Vi upplevde också att det gick fort att få allting färdigställt. Som helhetsintryck så är det en solklar 5:a och vi kommer definitivt att vända oss hit först nästa gång vi har någonting vi vill ha hjälp med.

– Erik (2019-09-17)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...