Westerlund Bygg AB

DITT LOKALA BYGGFÖRETAG I STOCKHOLM VI SER TILL ATT DITT BYGGE BLIR RÄTT Vi erbjuder tjänster inom bygg och renoveringar för privatpersoner över hela Stockholms Län. Vårt koncept och företag har en färdig kedja med underleverantörer som gör det möjligt att ta sig an projekt i sin helhet som även kallad generalentreprenad. Vår specialitet är tillbyggnationer av bostadshus. Vi hjälper er gärna med planering, projektering, 3d bilder, arkitektur, interiördesign. Alla våra offerter är noggrant kalkylerade där kunden verkligen får se vad denne betalar för. Vi gillar noggranhet och transperans och anser att man inte ska slänga ur sig priser som är tagna från luften. I övrigt skickar vi alltid våra offert inom 24 timmar efter första mötet!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Westerlund Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Efter renovering " utfört av Westerlund Bygg AB

Efter renovering

Referensjobb "Före renovering" utfört av Westerlund Bygg AB

Före renovering

Referensjobb "Tillbyggnad" utfört av Westerlund Bygg AB

Tillbyggnad

Referensjobb "" utfört av Westerlund Bygg AB

Referensjobb "Hårsalong" utfört av Westerlund Bygg AB

Hårsalong

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Westerlund Bygg AB.

S

Renovera hårsalong

Jag tycker de är fantastiska från början till slut! Jag ger dem 5 guldstjärnor i alla kategorier! Det finns bilder på Instagram under användarnamnet satoostockholm Där är det förstås uppblandat hårbilder men även från salongen.

– Sandra (2019-08-30)

B

Totalrenovering i lägenhet

Företaget renoverade vår övernattningslägenhet, 1 rum med kokvrå. Hela köket revs och de installerade helt nya köksprodukter inkl. spis, ugn, kyl och frys. En mellanvägg togs bort och lägenheten fick en öppen planlösning. Jobbet utfördes mycket noggrant och tidsplanen höll. Mycket trevligt företag som även höll oss underrättande under renoveringen. Blev mycket nöjd med resultatet och betygsätter 5.

– Britt-Mari Pedersen (2019-05-21)

M

Tillbyggnad

Jobbet som utfördes var utomordentligt, efter 2 år har de inte varit några anmärkningar. Super bra utfört arbete. Dom gjorde mer än vad avtalet sa. Snabba , åtgärdade anmärkningar utan diskussion men framför allt klara 2 månader innan tidsplan.

– Marco (2017-10-30)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...