Papkes bygg

Välkommen till Papkes Bygg! Vi är en nystartad entreprenadfirma som utför renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnationer och mycket mer, både inne i hemmet och utanför hemmet. Med drygt 5 år erfarenhet av både altan/trädäcksbyggen, målning, tapetsering, köksrenovering och mycket annat kan vi utföra de flesta jobb och hjälpa till.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Papkes bygg har utfört.

Referensjobb "Trapp" utfört av Papkes bygg

Trapp

Referensjobb "Kök" utfört av Papkes bygg

Kök

Referensjobb "Stenläggning" utfört av Papkes bygg

Stenläggning

Referensjobb "Trapp" utfört av Papkes bygg

Trapp

Referensjobb "Grind" utfört av Papkes bygg

Grind

Referensjobb "Tak" utfört av Papkes bygg

Tak

Referensjobb "" utfört av Papkes bygg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Papkes bygg.

P

Altan med räcke samt platsbyggd hörnsoffa

Vi anlitade Papkes bygg våren 2019 för att bygga: altan med räcke samt en platsbyggd hörnsoffa inkl möjlighet till förvaring. Detta på vår framsida. Jarl var lyhörd, höll tidsplanen och upplevdes noggrann. Vi blev nöjda!

– Petra (2020-02-26)

M

Kök, altan samt stenläggning

Jarl har gjort ett utomordentligt bra och noggrant arbete med stenläggning och altanbygge under sommaren 2019 samt montering av ikea-kök 2018. Han var noga, frågade om alla detaljer och höll pris och tidsplan. Han var dessutom väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi rekommenderar verkligen papkes bygg!

– Mari (2020-02-10)

P

Plank med belysning

Vi har varit mycket nöjda med Jarl Papke. De har levererat mer än förväntat. Tydlig kommunikation, projektet genomfördes på utsatt tid och för utsatt pris. Vi är mycket nöjda med resultatet. Dessutom var de väldigt trevliga.

– Patrik (2020-01-28)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...