H.J. Byggtjänst AB

Välkommen till H.J. Byggtjänst AB! Vi är ett litet familjeföretag som består av 3 pålitliga och duktiga arbetare. Verkstaden ligger i Risarp Harplinge. Vi har mer än 30 års erfarenhet i byggbranschen och bred kompetens. H.J.Byggtjänst AB vänder sig främst till privata personer och arbetar lokalt. Vi har många återkommande kunder vilket måste betyda att vi gör ett bra jobb och det är vi stolta över. Vi vill bygga långsiktiga relationer som grundar sig på kvalitets arbete. Vi gör allt inom bygg och renovering och utför både små och stora uppdrag. Vi erbjuder totalentreprenad och tar då hand om allt från grund till färdigt arbete. Vill du ha en offert eller har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som H.J. Byggtjänst AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av H.J. Byggtjänst AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av H.J. Byggtjänst AB

Badrum

Referensjobb "Badrum och bastu" utfört av H.J. Byggtjänst AB

Badrum och bastu

Referensjobb "Tillbyggnad" utfört av H.J. Byggtjänst AB

Tillbyggnad

Referensjobb "Reparation " utfört av H.J. Byggtjänst AB

Reparation

Referensjobb "Påbörjad trappa" utfört av H.J. Byggtjänst AB

Påbörjad trappa

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H.J. Byggtjänst AB.

C

Byggnation av uterum

Har anlitat H.J. Byggtjänst Ab för montering och byggnation av uterum. Är mycket nöjd med arbetet som utförts. Tiden och priset hölls exakt vad som utlovats.

– Curt (2021-02-15)

S

Reparation av balkong

Har anlitat H.J. Byggtjänst för reparation av balkong. Arbetet utfördes mycket proffsigt. Min balkong blev som ny. Tider och priser stämde enligt offert. Kommer anlita företaget igen.

– Susanne (2021-02-11)

J

Räcke till uteplats, badrum, uteplats samt golv

Vi har anlitat Helena Johansson i diverse uppdrag. Hon har byggt räcke till vår uteplats och oljat den. Hon har byggt badrum och uteplats åt min bror i Haverdal. Hon hjälpte min son med sitt golv i Frösakull. Allt till största belåtenhet. Vi skall kontakta Helena när vi kommer till Frösakull och vi vill ha hjälp med bygge av en pergola. Vi är mycket nöjda med allt arbete som H.J. Byggtjänst Ab har utfört. Alltid hållit ingångna avtal och priser samt tider. Vi kommer alltid anlita Helena Johansson. Skall vi sätta ett betyg på skalan 1-5 så blir betyget en ytterst stark 5:a.

– Jon (2021-02-09)

P

Byte av ytterpanel

Anlitade HJ Byggtjänst för att byta ytterpanel på en mindre sommarstuga. Arbetet utfördes snabbt, professionellt och på överenskommen tid. Fakturan stämde med lämnad offert.

– Per (2021-02-08)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...