Lovely All Service Handelsbolag

Vi Bygger Dina Drömmar ! Med vår långa erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är proffs på renovering. Våra hantverkare är välutbildade och har de certifieringar som krävs för att du som kund skall kunna känna dig trygg med att få ett väl utfört arbete. Vi sätter dig som kund i fokus och tar tillsammans fram en plan som passar just dina önskemål när det gäller renoveringen. När du behöver ett kvalificerat byggföretag i Stockholm skall du inte tveka att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig med råd och tips på hur renoveringen bäst skall göras så att det möter dina krav. Vi kan även erbjuda hjälp med kvalificerade elektriker och vvs-företag eftersom vi har många bra samarbetspartners. Vill du göra delar av renoveringen själv går det också bra naturligtvis, vi tar gemensamt fram en plan som passar både oss och dig som kund. Med noggrann planering, tydlig upphandling samt flexibla lösningar försöker vi alltid göra våra arbetsinsatser så att kunden alltid blir nöjd. Vi gör tidplaner, kostnadskalkyler för att du som kund alltid ska kunna följa processen genom hela projektet. Vi håller vad vi lovar!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lovely All Service Handelsbolag har utfört.

Referensjobb "Cementcertifikat" utfört av Lovely All Service Handelsbolag

Cementcertifikat

Referensjobb "Brandcertifikat" utfört av Lovely All Service Handelsbolag

Brandcertifikat

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lovely All Service Handelsbolag.

T

Putsa källarväggar och lägga klinker

De putsade, målade, och la klinker i vår källare. Jag var först lite orolig att språkbarriären mellan oss och de som utförde jobbet skulle skapa problem, men de var duktiga och Emre var väldigt mån om att allt skulle bli som vi ville ha det. De fixade t.ex. en fin övergång till taket utan taklist. Källaren blev jättefin.

– Tommy (2021-12-12)

L

Rivning av väggar för öppen planlösning

Så ordentliga, trevliga och prydliga hantverkare. Framför allt så gjorde de ett såååå bra jobb. De fixade öppen planlösning åt oss (från att ha varit tre separata rum) och det blev som ett helt annat hus. Snabbt gick det också! Kommer absolut att anlita Lovely all service igen för framtida projekt. Kunde inte vara nöjdare! Rekommenderar!

– Leyla (2021-11-01)

S

Krypgrund och tvättrum

Lovely all service gjorde våra krypgrund i våra radhus i Stockholm, de behövde renovering. De gjorde betong i källaren och den var fint, prisvärt och snabbt!!!

– Scott Thompson (2021-09-22)

J

Flytspackling - ca 400 kg

Utförde flytspackling på 8 m3 helt enligt önskemål, rätt tjocklek på mm.

– Johan (2020-12-04)

P

Flytspackling av förrådsgolv

Snabbt utfört men inte perfekt. Tydliga fotspår i spacklet.

– PK (2020-12-02)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...