Moreby AB

Hej och välkommen till Moreby AB! Vår arbetserfarenhet har upparbetats under mer än 40 år. Mångårig yrkeserfarenhet, duktiga hantverkare samt förmånliga priser har resulterat i kontinuerligt samarbete med våra kunder och uppdragsgivare. Vi har slutfört ett tiotal större projekt och otaliga mindre. Vårt namn MOREBY syftar till de arbeten vi gör: Montering, Renovering och Bygg. • Vi bygger hus från grund till tak, både i trä och betong samt murade hus, • Vi totalrenoverar hus, villor och lokaler, • Vi monterar träfasader, byter tak och isolerar, • Vi renoverar lägenheter, monterar kök och bad och installerar det elektriska. Här kan Ni läsa om huset vi byggde: https://www.yumpu.com/sv/document/read/20472116/musikprofil-med-skargarden-som-retrattplats-har-kan-du-fira- Sida 44 Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert! Mvh Kristoffer och Wiktor 0705908109 kristoffer@moreby.se

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Moreby AB har utfört.

Referensjobb "Byggnation av modernt hus 2020" utfört av Moreby AB

Byggnation av modernt hus 2020

Referensjobb "" utfört av Moreby AB

Referensjobb "Kök" utfört av Moreby AB

Kök

Referensjobb "Kök" utfört av Moreby AB

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av Moreby AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av Moreby AB

Badrum

Referensjobb "" utfört av Moreby AB

Referensjobb "" utfört av Moreby AB

Referensjobb "" utfört av Moreby AB

Referensjobb "Värmdös skönaste hus - Magasin" utfört av Moreby AB

Värmdös skönaste hus - Magasin

Referensjobb "Värmdös skönaste hus - Magasin" utfört av Moreby AB

Värmdös skönaste hus - Magasin

Referensjobb "Byggnation" utfört av Moreby AB

Byggnation

Referensjobb "Stort hus + mur" utfört av Moreby AB

Stort hus + mur

Referensjobb "Fristående stenmur" utfört av Moreby AB

Fristående stenmur

Referensjobb "Kök" utfört av Moreby AB

Kök

Referensjobb "Kök" utfört av Moreby AB

Kök

Referensjobb "Målning" utfört av Moreby AB

Målning

Referensjobb "Putsning" utfört av Moreby AB

Putsning

Referensjobb "Renovering" utfört av Moreby AB

Renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Moreby AB.

H

Nybyggnad samt renoveringar

Vi har anlitat Moreby AB för olika arbeten, både nybyggnad och renoveringar, vid ca 7-8 tillfällen de senaste 15 åren. Just nu färdigställer de markarbeten, staket och stenläggningar på vårt sommarställe i skärgården. De har tidigare totalrenoverat fyra lägenheter från grunden för vår familj, med allt från snickeri, el, vvs, måleri, plattsättning och platsbyggda inredningar. Resultatet har alltid blivit över förväntan och till rimliga priser. Jag kan varmt rekommendera Moreby AB.

– Harry (2021-01-29)

S

Kök samt badrum

Vi byggde om vårt kök och badrum med hjälp av Moreby . Dom hjälpte oss med alla steg i planering och ombyggnaden. El, vvs, snickeri, kakel och installation. Snabba och proffsiga samt väldigt serviceinriktade. Kan därför varmt rekommendera dom.

– Sven (2021-01-28)

I

Badrumsrenovering mm.

Jag har vid många tillfällen anlitat Moreby AB för arbete på både hus och tomt. Bland annat har de gjort en komplett badrumsrenovering, snickerijobb inom- och utomhus, terrassbyggen, stenläggning och fasadmålning. Jag har alltid varit mycket nöjd med deras professionella och trevliga bemötande, med resultatet och med hur tider och priser har hållits. Jag upplever hantverkarna på Moreby som mycket kompetenta och att de kan lösa uppgifter inom många olika områden. Jag kommer att fortsätta att anlita dem och ger dem högsta betyg.

– Ingemar (2021-01-28)

A

Bygga nytt hus

Vi har anlitat dem i en herrans massa år och de har alltid utfört ett toppen arbete, hållit det de har lovat och levererat i tid. Hantverkare med guldkant som har hjälpt oss med allt från att bygga ett hus från grunden med allt vad det innebär med el, vatten, eldstad, skorsten, takfönster mm. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Moreby AB.

– Annie (2021-01-27)

C

Tillbyggnad samt nytt tak mm

1. Tillbyggnad 15 kvm på vårt sommarställe 2. Nytt tak på vår villa med nya betongpannor mm 3. Öppnat upp till taknock i kök och vardagsrum på sommarstället dvs gamla innertaket demonterades helt samt isolering byttes ut mm Alla ovan uppdrag genomfördes på ett mycket bra sätt samt till överenskommet pris.

– Christer (2021-01-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...