Soso Bygg AB

Välkommen till Soso Bygg AB! Soso team är ett familjeföretag med flertal renoveringar regelbundet i Stockholm och Örebro. Vi är specialiserade på att bygga och renovera trivsamma badrum, livfulla kök och totalrenoveringar. På somrarna är vi fullt bemannade med tillbyggnader, altanbygge och fasadrenoveringar. Vår interna arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitét och trygghet enda sedan starten 2010 – en modell vi aldrig tummar på! Letar du efter ett etablerad och seriös byggföretag på personligt nivå? Då har du kommit rätt! Vi återkommer med en offert snarast möjligt – i de flesta fall inom 24 timmar. Att få en offert är helt gratis och ej bindande. Är det något av dessa tjänster du är intresserad av? Begär en offert nu.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Soso Bygg AB har utfört.

Nybyggnation

Badrum

Badrum

Tak

Fasad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Soso Bygg AB.

E

Fasadmålning

Trevlig, god kommunikation, arbetet utfört till belåten het

– E Casselbrant (2021-01-27)

T

Totalrenovering

Jag har fått hjälp med totalrenovering där bla. badrum, kök, hall och övriga 2 sovrum har renoverats. Vi behövde riva ut allt och fräscha upp både väggar o golv. Vi fick kontakt med Soso's Bygg genom rekommendation och tog in offert för att jämföra med de andra. Prismässigt låg de bland de högre men vi fick förtroende då de tog tid att lyssna, guida oss och de var verkligen intresserade av våra önskemål. Så vi skrev kontrakt och och arbetet kom igång inom 3 veckor. Vi har varit nöjda från dag ett tills avslutning. Projektledaren har varit närvarande regelbundet och besvarat våra frågor. Även efter slutbetalning kom projektledaren ut för att träffa oss igen och se att vi var nöjda och trivdes. Så jag rekommenderar byggfirman till övriga.

– Tobias (2020-12-15)

L

Renovering av källarvåning

Vi fick hjälp av Soso's Bygg att renovera vårt källarvåning. Vi fick bra kontakt, detaljerad offert och framförallt var de kunniga. Besiktning och uppföljning skedde med jämna mellanrum och vi kände oss trygga med det. Vi kan rekommendera absolut till andra.

– Lena (2020-08-06)

J

Totalrenovering

Vi är nöjda med Soso's AB. Från offert till arbetets utförande har de varit lyhörda och trevliga. Det har alltid varit lätt att få kontakt med byggledaren. Kan varmt rekommendera de.

– Julia (2020-04-20)

G

Måleri, golvläggning och kök

Vi har fått hjälp av Soso’s AB med måleri, golvläggning och kök. Vi har varit nöjda och kan varmt rekommendera.

– Giga (2020-04-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...