Bygg & Fastighet Soso's AB

Välkommen till Bygg & Fastighet Soso's AB! Soso’s team är ett familjeföretag med flertal renoveringar regelbundet i Stockholms området. Vi är specialiserade på att bygga och renovera trivsamma badrum, livfulla kök och totalrenoveringar. På somrarna är vi fullt bemannade med tillbyggnader, altanbygge och fasadrenoveringar. Vår interna arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitét och trygghet enda sedan starten 2010 – en modell vi aldrig tummar på! Letar du efter ett etablerad och seriös byggföretag på personligt nivå? Då har du kommit rätt! Vi återkommer med en offert snarast möjligt – i de flesta fall inom 24 timmar. Att få en offert är helt gratis och ej bindande. Är det något av dessa tjänster du är intresserad av? Begär en offert nu.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bygg & Fastighet Soso's AB har utfört.

Referensjobb "Nybyggnation" utfört av Bygg & Fastighet Soso's AB

Nybyggnation

Referensjobb "Badrum" utfört av Bygg & Fastighet Soso's AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av Bygg & Fastighet Soso's AB

Badrum

Referensjobb "Tak" utfört av Bygg & Fastighet Soso's AB

Tak

Referensjobb "Fasad" utfört av Bygg & Fastighet Soso's AB

Fasad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bygg & Fastighet Soso's AB.

L

Renovering av källarvåning

Vi fick hjälp av Soso's Bygg att renovera vårt källarvåning. Vi fick bra kontakt, detaljerad offert och framförallt var de kunniga. Besiktning och uppföljning skedde med jämna mellanrum och vi kände oss trygga med det. Vi kan rekommendera absolut till andra.

– Lena (2020-08-06)

J

Totalrenovering

Vi är nöjda med Soso's AB. Från offert till arbetets utförande har de varit lyhörda och trevliga. Det har alltid varit lätt att få kontakt med byggledaren. Kan varmt rekommendera de.

– Julia (2020-04-20)

G

Måleri, golvläggning och kök

Vi har fått hjälp av Soso’s AB med måleri, golvläggning och kök. Vi har varit nöjda och kan varmt rekommendera.

– Giga (2020-04-14)

B

Badrum samt kök

Vi fick hjälp med badrum och köksrenovering. Offerten var enkel att förstå. Innehållet var bra beskrivet. Arbetet gick smidigt och resultatet är vi nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Soso's bygg.

– Bengt (2020-04-13)

R

Badrums renovering

Jag anlitade Josef för att renovera mitt badrum i min dåvarande bostadsrätt, jag var ganska besvärlig med tidsramen men Josef var flexibel och anpassade sig efter mina önskemål. Han är väldigt noggrann med detaljerna och man märkte hans breda kunskap i det här området, det kändes tryggt och resultatet blev också därefter. Priset var rimligt och han höll sig enligt schemat. Jag har inget att klaga på så därför betygsätter jag med 5 av 5.

– Rebecca (2020-04-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...