Dawid Kubiks Bygg & Konsult AB

VI VÄRDESÄTTER DITT FÖRTROENDE

Som byggföretag och underentreprenör åt större byggbolag samt flera mindre och väletablerade företag, förstår vi hur viktigt det är att bistå med ett engagerat och kommunikativt samarbete. Vi erbjuder flexibel och problemlösande personal som står för hög service, effektivitet och kvalité och alltid har kunden i fokus. Vi är en lärande organisation som ständigt bevakar omvärlden för att vara uppdaterad och också driva företagets utveckling framåt inom byggbranschen.

KVALITETSTJÄNSTER

SNICKERI

Vi utför både grov- och finsnickeri inom nyproduktion samt renoveringar och ombyggnationer.

KÖK

Vi tar gärna ansvar för hela köksprojekt oavsett om du är privat kund eller större företag som behöver montera flera kök i samband med stora projekt. Vi monterar även garderobsystem och möbler.

BADRUM

Vi erbjuder plattsättning vid större nyproduktioner samt badrumsrenoveringstjänster utförda av professionella plattsättare med flera års erfarenhet. Vi har BKR våtrumsbehörighet.

GOLV

Vi hjälper gärna våra små och stora kunder med att lägga parkett / trägolv, laminat, klinker mm. Vi erbjuder alltid personlig kontakt och rådgivning samt hjälp med inköp av material.

MUR & FASAD

Vi utför de flesta typer av murning och fasadarbeten. Vi är specialiserade på tunnputs som idag är den vanligaste form av puts på nyproducerade flerfamiljshus och villor.

BETONG

Vi utför arbeten av de flesta sorter inom betong med fokus på större entreprenader såsom flerfamiljehus, maskinhallar och villor samt lite mindre arbeten så som terrasser, uppfarter, uterum, tillbyggnader.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...