Mählbygruppen i Södermanland

Välkommen till Mählbygruppen i Södermanland Med gedigen kunskap och ögon för detaljer målar vi det mesta. Bostäder, kontor och fastigheter. Vi erbjuder tjänster inom både renovering och nyproduktion. Inom företaget finns en lång och gedigen kunskap inom måleri. Våra tjänster sträcker sig från små service jobb till mer omfattande entreprenader inom renovering och nyproduktion. I oss hittar du en partner som arbetar engagerat, resultatinriktat och flexibelt hela vägen fram till avslut. Vi förnyar, bevarar och förskönar ditt hem. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. För dig som är privatperson erbjuder vi allt som har med både invändigt och utvändigt måleri att göra. Exempel på tjänster invändigt: ✔Ommålning av snickerier ✔Ommålning av väggar och tak ✔Tapetsering ✔Totalrenoveringar Exempel på tjänster utvändigt: ✔Fasadmålning ✔Fasadtvätt ✔Fönstermålning ✔Fönsterrenovering ✔Plåttakmålning ✔Inoljning av terrasser Vi skräddarsyr ett team som är med från planering till slutförande.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Mählbygruppen i Södermanland har utfört.

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Referensjobb "" utfört av Mählbygruppen i Södermanland

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mählbygruppen i Södermanland.

J

Fasadmålning

Bra utfört.

– Jan Åke (2020-12-20)

S

Ommålning av fasad

Fasaden på vårt 80 år gamla trähus behövde en rejäl ansiktslyftning efter många års eftersatt målningsunderhåll. Efter upprättad kontakt och dialog med Calle Målare på Mählbygruppen kom vi överens om att fasaden var trämässigt i hyfsat skick och att därför nästan total renskrapning/slipning och nymålning med tre lager linoljefärg var det bästa för huset. När väl byggställningar var på plats så sattes renskrapningen igång. Och det blev verkligen renskrapat och allt grånat trä slipades bort, ett fantastiskt slit! Därefter grundstrykning, mellanstrykning och slutstrykning, med ett fantastiskt vackert resultat. Det var ett nöje att se yrkeskunniga måla med linoljefärg! Fasaden ser ut som ny igen till vår stora glädje. Även husets sockel målades. Vi var medvetna om att vi bestämde oss ganska sent på året, så att hinna klart innan det riktiga höstrusket kom var en utmaning. Med tur och påpasslighet för väderprognoserna styrdes allt i hamn på utsatt tid. Under hela tiden hade vi en bra dialog med Calle om framdriften. Priset var satt som fastpris och det var vad vi betalade, faktiskt en smula billigare blev det. Betyget för kvalitén på utfört arbete och dialog under arbetets gång måste bli 5. Vi är verkligen nöjda med att vårt gamla hus har blivit så vackert igen

– Staffan H (2020-10-26)

L

Utvändig ommålning av villa blev inte så professionellt som man kunde förväntat sig.

Höll ej lovad tidsplan, 10 arbetsdagar (orsaken till att de fick anbudet), utan det tog nästan 2 månader innan det var färdigt. Ingen kompensation för tidsöverdraget på 1,5 månad gavs. Överlag slarvigt utförande utan täckning av ytor som inte skulle målas och som därför blev färgade. Resulterade i att avvattning böts ut och en massa borttagning av färg på ytor som inte skulle målas. Slarvig målning som bitvis inte täckte och andra ytor som målats med fel färg samt ytor som inte målats alls. Detta måste påpekas för att det skulle åtgärdas vilket gav att de fick göras om flertalet gånger. Kalle lovade väldigt mycket många gånger om de tider de skulle komma, hur många som skulle arbeta samt vad för arbete de skulle utföra och när det skulle vara slutfört, men få av att det han lovade hölls. Detta påverkade betydligt vår personliga tid, efter det att arbetet enligt avtalet skulle ha varit färdigt, då vi under en månads tid inte visste om de skulle komma och utföra arbeten eller inte. Informationen om när de skulle komma och arbeta stämde sällan med vad som lovades. Det var även irriterande att man inte gjorde allt för att slutföra arbetet när man överskridet tidsplanen så pass mycket utan många dagar så var det inget arbete alls som utfördes. Den första fakturan, som skickades ut var innan arbetet var slutfört, och den följde inte avtalet (Hvf-17) vi skrivit utan hade betalning på 10 dagar istället för 30 dagar och hade en dröjsmålsränta på 24% istället för 7,6%. Den fakturan skulle Kalle makulera men jag fick i alla fall en påminnelse och fick själv hantera det med Visia finans. Om ni använder Hvf-17 se till att ni även får in en klausul om vite vid förseningar. Arbetet som helhet hoppas jag är utfört enligt den standard man kan förvänta sig men är inte helt säker med tanke på alla de omständigheter som varit i detta uppdrag. Enligt avtalet lämnas 5 års garanti på arbetet och jag hoppas att jag inte behöver åberopa den.

– Lahna (2020-09-21)

T

Målning, rep gavlar fönster vindskivor Bromsten

Firman valdes pga bra pris och goda referenser (om än flera år gamla). Pga resursbrist gjordes arbetet till stor del av inlånad arbetskraft med blandad kompetens, svag arbetsledning och förseningar. Mot slutet rätt mycket brister som vi gick igenom med Calle - som därefter åtgärdade dessa minutiöst med väldigt höga kvalitetskrav - han tom rättade till fel som fanns sedan tidigare. Slutresultatet blev väldigt bra - bättre än vi vågat hoppas på. Snyggt och med hög kvalitet på material, metod, färger och utförande!

– Tomas (2020-09-14)

F

målar tak och vägg på 3 rum och hall

Bra resultat och klart inom planerad tidsram.

– Frederick (2017-08-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...