Ipsius Aktiebolag

Välkommen till Ipsius Aktiebolag! Vi utför följande typer av uppdrag: Renoveringsarbeten i lägenheter och villor. Kök, badrum, alla andra slags rum - snickeri, golvläggning, plattsättning, målning m.m. Exteriöra arbeten - fasadrenovering, murning, formsättning och gjutning. Vi erbjuder även inredningshjälp med planlösningar, kök- och badrumsdesign, materialval och färgsättning. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ipsius Aktiebolag.

C

Kläd och sko-förvaring samt golv

Jag anlitade Ipsius Ab för ca ett år sedan. De utförde följande arbeten: Satte in en kläd och sko-förvaring med spegeldörrar i hallen, bytte golv i köket och gjorde lite småarbeten som att sätta upp en rullgardin och hyllor i sovrummet. Det hela gick mycket bra. Jag uppskattade att jag fick hjälp med förslag på hur skåpet i hallen skulle se ut. Jag hade svårt att se hur det hela skulle se ut. Tidsplanen hölls bra, vill jag minnas och priset blev det vi kom överens om. Så jag har inget att klaga på.

– Carolina (2021-02-10)

S

Totalrenovering av lägenhet

Jag anlitade Ipsius för en totalrenovering av min lägenhet. De gjorde nytt kök, nytt badrum, golvvärme, nya golv, alla ytor och många andra mindre saker. De var mycket lätta att ha att göra med och vi hade en bra dialog under hela projektet. Under arbetets gång, i en gammal lägenhet, så upptäcktes lite oväntade saker som påverkade både tidsram och budget, men inom helt rimliga ramar. Jag är otroligt nöjd med slutresultatet och ger dem betyg 5.

– Siv (2021-01-27)

P

Garage till kontor

Jag är jättenöjd med service från Ipsius. De lyssnade bra till mina önskningar att bygga om garaget till en hemmakontor. De kom med bra förslag om detaljer (t.e. kakelfärg) och hade bra idéer omkring tekniska lösningar. Jobbet gick fort och kostnader hålls inom budget.

– Pieter (2021-01-24)

C

Villarenovering

Vår , mina tre systrars och min , fritidsvilla ligger på en ö söder om Marstrandsön. Villan som ritades av min far byggdes 1955 på bergsknalle på västsidan av Klöverön. Eftersom inga allmänna förbindelser finns och huset därtill ligger uppe på denna knalle fick jag trots ansträngningar ingen som ville åtaga sig renoveringsjobbet mm. Själva arbetet tror jag att Pelle kan beskriva bättre än jag varför jag tycker vi låter honom göra det. Arbetet utfördes av Pelle och hans anställde Kazik på ett i alla avseenden utmärkt sätt. Trots de besvärliga förhållandena och den annalkande hösten fortskred arbetet förvånansvärt fort och med en känsla för kvalitet som inte går att överträffa. Mina systrar och jag har inte lovord nog för att prisa genomförandet som alltså hamnar på en femma i alla avseenden. Vi kan alltså rekommendera firma Ipsius för alla jobb de åtager sig!!

– Carl-Axel (2021-01-23)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...