Poseidon VVS och Bygg AB

Välkommen till Enki Entreprenad i Helsingborg! OM OSS Med kunden ständigt i fokus lämnar vi efter oss en modern, smakfull och högkvalitativ lösning oavsett om det är en fasad som ska målas, ett kök som behöver renoveras eller en villa som ska byggas. Då vi jobbar som en entreprenad tar vi på oss helhetsansvaret för ditt projekt. Det innebär att istället för att anlita flera underleverantörer så är det ett företag som sköter allt från start till slut. Med andra ord­ – inget krångel, bara ett effektivt och sammansvetsat team som alltid strävar efter att överträffa just dina förväntningar! RENOVERING SKÅNE - ANLITA OSS INFÖR DITT NÄSTA BYGGPROJEKT! I byggbranschen är kunskap och noggrannhet de två viktigaste beståndsdelarna för att kunna utföra ett projekt med sylvasst och klockrent resultat. Därför består Enki Entreprenad enbart av erfarna och pålitliga medarbetare med lång erfarenhet och som gärna bidrar med det lilla extra. Det är trots allt våra skickliga medarbetare som utgör stommen. Vi utför arbeten i hela Skåne och ser det som en självklarhet att alla våra kunder ska kunna känna sig trygga med att anlita oss. Därför är vi noga med att ha alla nödvändiga försäkringar, säkerhetscertifierad skyddsutrustning och ordentliga samt pålitliga verktyg innan vi sätter igång att förverkliga dina önskemål. Med rätt förutsättningar uppnår vi målen! VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA IFRÅN ER!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Poseidon VVS och Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Auktoriserat VVS-Företag 2020" utfört av Poseidon VVS och Bygg AB

Auktoriserat VVS-Företag 2020

Referensjobb "VVS i badrum" utfört av Poseidon VVS och Bygg AB

VVS i badrum

Referensjobb "VVS i Badrum" utfört av Poseidon VVS och Bygg AB

VVS i Badrum

Referensjobb "VVS i kök" utfört av Poseidon VVS och Bygg AB

VVS i kök

Referensjobb "" utfört av Poseidon VVS och Bygg AB

Referensjobb "Badrumsrenovering med vatten indraget." utfört av Poseidon VVS och Bygg AB

Badrumsrenovering med vatten indraget.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Poseidon VVS och Bygg AB.

K

Badrumsinstallation

Vi är mycket nöjda med arbetet som Marcus har utfört hos oss. Marcus har utfört sitt arbete med nogrannhet samt har en trevlig personlighet, vi anlitar gärna Marcus igen.

– Karen och Lars Cedervall (2021-11-21)

R

Värme

Bra och snabb service. Otroligt kunnig och trevlig.

– Rebecca S (2020-12-05)

K

Badrumsinstallation

Vi är mycket nöjda med arbetet som Marcus har utfört hos oss. Marcus har utfört sitt arbete med nogrannhet samt har en trevlig personlighet, vi anlitar gärna Marcus igen.

– Karen och Lars Cedervall (2020-11-21)

R

Badrumsrenovering

Förmodligen bästa VVS-firman i Helsingborg. Snabba, duktiga, bra pris, trevliga samt bra på att kommunicera infoo om utfört arbete. Både före och efter.

– Ralph Ausfelt (2020-10-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...