Geci Bygg AB

Vi är ett byggföretag som utgår från Malmö och har möjlgjet att erbjuda service i form av renoveringar och nybyggnationer i hela skåne. För mer info är du välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert inom 24 timmar.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Geci Bygg AB.

S

Totalrenovering duschrum

Geci Bygg AB totalrenoverade vårt duschrum, resultatet är fantastiskt in i minsta detalj. Geci Bygg AB tar ansvar på ett sätt som tillhör den gamla goda tiden, med yrkesstolthet. Vi kan verkligen på riktigt rekommendera Geci Bygg AB.

– Susanne & Christer (2021-06-03)

M

Riva panelplank och montera nytt

Supernöjd. Dom har rivit det gamla planket och satt upp ett nytt. 70 stolpar, knappt något spill. Kommer anlita dom till flera projekt och kan varmt rekommendera dem. På en femgradig skala skulle dom får betyget 6.

– Mats (2020-06-16)

L

Golvläggning

Väldigt nöjd med Geci Bygg AB, speciellt deras kunskap om utförandet. De hjälpte mig med golvläggning av parkett samt spackling/målning. Jag är mer än nöjd med slutresultatet. Företaget får en stark femma från mig. Väldigt trevlig personal.

– Loreta M (2020-05-26)

A

Div snickararbeten och trädgård

Jag har fått hjälp med min terrass, staket, lättare anläggning av trädgården och lite annat småfix här hemma. Jag är väldigt nöjd med jobbet dem utförde och skulle ge dem betyg 5 av 5 på det som gjordes här. Han är väldigt noggrann och kunnig och upplevs som väldigt seriös. Jag skickar med några bilder på jobben som dom utförde.

– Avni (2020-05-06)

S

Totalrenovering

Företaget har totalrenoverat vårt hus. Jag är imponerad över Geci Bygg AB som kan utföra de mesta sakerna inom renovering. Vilket resulterat att inte många olika firmor behövt varit inblandade. Islam har både byggt och varit projektledare. Han är perfektionist, har väldigt bra ideér, hjälpsam och trevlig. Lämnar inte något utan bästa resultat. Vi är så nöjda med resultatet av denna renovering. Kan varmt rekommendera andra att välja företaget!

– Simon (2019-11-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...