Adam Nordin AB

Välkommen till Adam Nordin AB - Måleri & Renovering! Vi som arbetar på Adam Nordin AB har erfarenhet från måleri- och byggbranschen. Hos oss anlitar du främst professionella och erfarna målare, men vi erbjuder även närliggande tjänster som snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare, städservice och inredning. VI MÅLAR SÅ NI TRIVS! Vi är ett nybildat företag med mängd av personal som har en stor och bred erfarenhet i målning och renovering i bagaget. I vår arbetserfarenhet lärde vi oss till tre ledord som är perfektion, kvalitet och kundens bästa. Det är viktigt för oss att du som kund är helnöjd med det jobb vi utför och därför erbjuder vi alltid 100% kvalitetsgaranti enligt Måleriföretagarnas standard. Vi garanterar arbeten med hög kvalitet samt ett professionellt utförande och bemötande, ett fullserviceföretag som erbjuder totalåtagande åt företag och privatpersoner. På så vis skapar vi en långsiktig relation och hoppas få lov att sköta nästa uppdrag också, både åt dig och kanske åt någon du känner. Är du i behov av erfarna och duktiga hantverkare som utför jobbet i tid och enligt överenskommelse? Då ska du inte tveka att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att få samarbeta med dig! Med en kontaktperson till både stora och små projekt sparar du både tid och resurser. Vi är med från projektets start och hjälper dig med förbesiktning, underhållsplan, upphandling, utförandet och slutbesiktningen. Adam Nordin AB står för hög kvalitet och god service samt att jobbet blir klart enligt överenskommelse. VÅRA TJÄNSTER Vi utför allt inom måleri, bygg och renovering. Org.nr: 559250-7213 info@adamnordin.se

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Adam Nordin AB.

P

Målning inomhus

Mycket seriöst och bra företag. Redan första kontakten kändes bra och Adam återkom snabbt med en utförlig offert. Väldigt nöjda med både målning och kakel- och klinkersättning samt golvslipning. Adam och hans medarbetare fanns alltid tillgängliga för frågeställningar och var öppna för förändringar. Kommer att anlita företaget igen vid andra renoveringsarbeten samt rekommendera till andra.

– P-A L (2020-12-02)

L

Gipsskivor i källartak

Adam och hans medarbetare gjorde ett mycket bra jobb från första besöket till färdigt resultat. Vi gjorde en del ändringar och tillägg vilket hanterades bra. Allt fakturerades till överenskommet pris utan överraskningar. Vi kommer absolut att anlita Adam vid kommande renoveringar.

– Lasse A (2020-10-27)

U

Fasadmålning 1,5 plans kedjehus

Vi är väldigt nöjda med Adam och hans kollegor. En bra löpande kommunikation med Adam under arbetets gång. Målningen är både prisvärd och professionellt utfört. Vi rekommenderar starkt.

– Ulrika (2020-08-05)

F

Målning av tak och väggar inkl förabete

Jag är jättenöjd. Adam var punktlig, höll budget och kommunikativ, vilket jag uppskattade. Arbetet blev riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera Adam till andra.

– Frederick (2020-06-15)

B

Målning fasad entréplan

Mycket nöjd med arbetet, bra pris och snabb respons från förfrågan till start. Mycket bra kommunikation med dagliga uppdateringar över arbetet med foton och beskrivningar samt samtal om det var något som vi behövde svara på direkt. Rekommenderas!

– brf Montebello Carl (2020-06-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...