Adam Nordin AB

Välkommen till Adam Nordin AB - Måleri & Renovering! Vi som arbetar på Adam Nordin AB har erfarenhet från måleri- och byggbranschen. Hos oss anlitar du främst professionella och erfarna målare, men vi erbjuder även närliggande tjänster som snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare, städservice och inredning. VI MÅLAR SÅ NI TRIVS! Vi är ett nybildat företag med mängd av personal som har en stor och bred erfarenhet i målning och renovering i bagaget. I vår arbetserfarenhet lärde vi oss till tre ledord som är perfektion, kvalitet och kundens bästa. Det är viktigt för oss att du som kund är helnöjd med det jobb vi utför och därför erbjuder vi alltid 100% kvalitetsgaranti enligt Måleriföretagarnas standard. Vi garanterar arbeten med hög kvalitet samt ett professionellt utförande och bemötande, ett fullserviceföretag som erbjuder totalåtagande åt företag och privatpersoner. På så vis skapar vi en långsiktig relation och hoppas få lov att sköta nästa uppdrag också, både åt dig och kanske åt någon du känner. Är du i behov av erfarna och duktiga hantverkare som utför jobbet i tid och enligt överenskommelse? Då ska du inte tveka att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att få samarbeta med dig! Med en kontaktperson till både stora och små projekt sparar du både tid och resurser. Vi är med från projektets start och hjälper dig med förbesiktning, underhållsplan, upphandling, utförandet och slutbesiktningen. Adam Nordin AB står för hög kvalitet och god service samt att jobbet blir klart enligt överenskommelse. VÅRA TJÄNSTER Vi utför allt inom måleri, bygg och renovering. Org.nr: 559250-7213 info@adamnordin.se

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Adam Nordin AB.

U

Fasadmålning 1,5 plans kedjehus

Vi är väldigt nöjda med Adam och hans kollegor. En bra löpande kommunikation med Adam under arbetets gång. Målningen är både prisvärd och professionellt utfört. Vi rekommenderar starkt.

– Ulrika (2020-08-05)

F

Målning av tak och väggar inkl förabete

Jag är jättenöjd. Adam var punktlig, höll budget och kommunikativ, vilket jag uppskattade. Arbetet blev riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera Adam till andra.

– Frederick (2020-06-15)

B

Målning fasad entréplan

Mycket nöjd med arbetet, bra pris och snabb respons från förfrågan till start. Mycket bra kommunikation med dagliga uppdateringar över arbetet med foton och beskrivningar samt samtal om det var något som vi behövde svara på direkt. Rekommenderas!

– brf Montebello Carl (2020-06-05)

S

Måleriarbeten 2014-2016

Vi är ett företag med stor erfarenhet inom måleri- och byggbranschen. Adam Nordin har arbetat hos oss som målare 02/2014 - 05/2016. Adam är en professionell och kunnig målare. Han följer kontraktet, sätter ett rimligt pris, planerar arbetet korrekt, arbetar noggrant, försöker avsluta i tid och ger alltid en garanti för sitt arbete. Vi är säkra på att Adam kommer att lyckas väl med sitt företag och vi ställer gärna upp som referens för honom.

– Shuhrat Gaziyev Stockholms unika måleri och bygg AB (2020-05-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...