ENDO DESIGN D.O.O.

Endo Design levererar högkvalitativa byggtjänster till konkurrenskraftiga priser. Endo Design är ett byggföretag som drivs av mig, Senad Jelec. Jag har lång erfarenhet inom byggbranschen och utför kvalitativa jobb till fördelaktiga priser. Jag erbjuder byggnationstjänster som husbygge, renoveringsarbete av villor, lägenheter och butiker med mera. Att få nöjda kunder är förstås prio ett för mig, och därför kommunicerar jag under hela projektet med kunden så att risken för missförstånd är så liten som möjligt. Exempel på jobb som jag kan utföra: Badrumsrenoveringar samt kakel- eller klinkersättningar. BKR Köksrenoveringar Golvläggning Altaner, terrasser Husbyggen Dörr- och/eller fönsterbyten Möbelmontering Snickeriarbeten av olika typer Jag verkar i Stockholmsregionen men utför även arbeten i andra kommuner. I de fall som jag anlitar underentreprenörer ser jag självklart till att alla har adekvata kvalifikationer och certifieringar. F-skattsedel finns, likaså behörighet för utförande av arbeten i våtrum enligt BKR (Byggkeramikrådet). Tveka inte att höra av dig om du behöver byggtjänster eller vill diskutera möjliga lösningar för ditt hem. Ring mig på 070-068 25 08 eller skicka ett mejl på endodesign@outlook.com.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ENDO DESIGN D.O.O..

M

Renovering

Trevlig, kommunikativ och hjälpsam! Endo Design tar stort ansvar för sina uppdrag, har ett gott öga för estetik och ser till att arbetet blir utfört på bästa sätt. Vi är mycket nöjda med Endo Design och anlitar dem regelbundet! Vi är ju väldigt nöjda med hela teamet!!

– Malin och Mattias (2020-09-21)

M

Renoveringsarbete i en bostadsrätt

Stort tack för väl utfört arbete. Jag hyrde in Seno Handmade för att utföra ett renoveringsarbete i en bostadsrätt. Arbetet utfördes med expertkunskaper och arbetsglädje, och Seno lade ned extra energi på att hitta exakt rätt detaljer, och gjorde mer än vad som behövdes till humant pris. Han nöjde sig inte förrän allt var perfekt. Jag är mycket tacksam för detta! Jag rekommenderar nu mina familjemedlemmar att hyra in Seno. Jag står gärna som referens, Seno har mina kontaktuppgifter.

– Magnus (2020-08-12)

R

Renovering av lägenhet

Jag anlitade Seno för att få min lägenhet renoverad. Det gällde ett nytt kök, målning av tak och väggar samt nya golv i hela lägenheten. Lägenheten hade 1944 års standard.Seno föreslog rivning av två väggar i det lilla köket och på det viset kunde flera skåp sättas in samt en stor kyl och frys. Han kaklade om köket, drog om elledningar och satte nya armaturer till min fulla belåtenhet. I det stora rummet fick han riva bort fem lager tapeter och sedan helspacklade han väggarna och målade. I det nybyggda badrummet satte han på min begäran in duschdörrar som kan vikas in och på det viset ge större utrymme i badrummet. Det bästa med Seno är att han är mycket mycket noggrann med det han gör. Han håller tidplanen till punkt och pricka och någon väntan på rörmokare och elektriker förekom inte. Han är dessutom lätt att konversera med och han fixade allt som hade med rotavdrag att göra. Offerten jag fick av honom stämde och min kostnad för denna renovering blev helt överkomlig. Jag kan varmt rekommendera Seno.

– Roland Dahlberg (2019-01-13)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...