BTB tak och bygg AB

VÄLKOMMEN TILL BTB TAK OCH BYGG! Befinner du dig i Uppsala län och Tierp och går i byggtankar, så är BTB tak och bygg din bästa byggare i närheten. Vi kan hjälpa dig med badrumsrenovering, måla fasad, byta tak, vindskivor och hängrännor samt många andra tjänster som ingår i bygg och renovering. VI ORDNAR MED DIN BADRUMSRENOVERING Kanske har du länge gått och planerat för en badrumsrenovering eller göra enklare förändringar som att sätta in en duschkabin istället för badkar och så vidare. Oavsett hur litet eller stort badrumsprojektet kan bli ställer vi gärna upp. Vi har även goda kontakter med rörmokare och installatörer av VVS för en säker renovering. VI BYTER TAK OCH MÅLAR FASADER Behöver du byta tak eller låta måla fasaden eller till och med göra allt samtidigt, har vi rätt material och gedigen kunskap om förarbete, rengöring och handlag. Många villaägare och fastighetsägare väljer att både byta tak och måla fasaden för att stärka husets yttre och ge ett bättre intryck.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BTB tak och bygg AB har utfört.

Referensjobb "Takbyte" utfört av BTB tak och bygg AB

Takbyte

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av BTB tak och bygg AB

Fasadmålning

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av BTB tak och bygg AB

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BTB tak och bygg AB.

G

Måla om huset

Vi fick huset ommålat i somras. De gjorde mycket bra ifrån sig. Kom tidigt och åkte sent. Trevliga att ha att göra med. Kan rekommendera dem!

– Gunny (2020-09-07)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...