H-G Elektronik AB

Söker du Elinstallation eller data , byggservice Där en sladd är involverad - där finns också vi! HG löser frågeställningarna, kring företagets/ din egen Elservice och bygg Hur många leverantörer har ni för att lösa alla frågor kring företagets din egen el service och säkerhet? Om du tänker efter? En IT-konsult som drar kablar och ordnar när nätverket spökar? En elektriker som skarvar, klipper, monterar uttag och utför El jobben? Och så förstås låssmeden eller bevakningsbolaget som fixar med det övergripande inbrottsskyddet och passersystemet? Känns bilden igen så är ni knappast ensamma. Idag krävs ofta en uppsjö av kontakter för att kunna lösa fastighetens behov inom el service larm, tele och data. Ibland krävs flera yrkesmän bara för att kunna få ett enda problem löst. Och just därför finns vi på H-G Elektronik. Vi vill göra det enklare för dig – och framför allt kunna hjälpa dig att spara både tid och pengar. KONTAKTA OSS IDAG! VI SVARAR SNARAST MED EN SKRÄDDARSYDD LÖSNING EFTER ERT ÖNSKEMÅL.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H-G Elektronik AB.

M

Byte termostat golvvärme

Trevlig och kompetent elektriker, jobbet utfört som utlovat. Inte billigt.

– Martin (2021-01-21)

A

Minor electrical work

No problem. It was well done as per expectations and price. Can recommend !

– Akash (2020-01-21)

K

Elinstallationer i nybyggt Älvsbyhus och garage.

Mycket bra företag, arbetet utfördes under överenskommen tid och kostnaden stämde. Rekommenderar detta företag starkt.

– Kai (2019-09-20)

J

Elinstallation i Stockholm

Bra och mycket trevlig elektriker, vilket inte alltid är fallet. Tyvärr blir det dyrt för cirka 1 timmes rent arbete, det kommer två personer vilket inte var efterfrågat eller utlovat. 100 kr/ m för standard kabel, jag hade som tur var allt material inköpt annars. 3200:- efter rot för en timmes jobb, det är dyrt även i Stockholm.

– John Howchin (2019-04-05)

Elrenovering

Vi är i stort nöjda med slutresultatet av det utförda arbetet. Vi upplever dock att det har varit väldigt struligt att ha kontakt med både en säljare och projektledare utöver elektriker. De många leden har lett till att elektrikern inte alltid haft koll på vilken arbete som har beställts. En samlingsfaktura som ställdes ut innehöll poster för arbete som inte ens hade påbörjats. En antal tilläggsbeställningar har gjorts på löpande räkning, och vi upplever inte alls att den fakturerade tiden stämmer överens med den tid som elektrikern faktiskt har varit här (vi har varit hemma hela tiden då elektrikern har varit på plats.). Sammantaget har det varit alldeles för mycket strul för att vi skall känna oss som nöjda kunder. Vi kommer inte att anlita H-G Elektronik igen, och vi kommer inte heller att rekommendera någon annan att göra det.

Hantverkarens svar

Hej Anonym -Fredrik Vi har sökt dig utan nå dig - tror du inte da har läst hela offerten och tycker det är synd att du lägger ut betyg utan att tala med Oss - 30 % går vi order enligt våra villkor, har du frågor och är missnöjd med något så hjälper vi gärna till- men vi måste då nå varan.? - vi har dock talat med aktuell tekniker som har löst Era frågor som du själv beskriver hoppas vi kan nå varan /Ledningen HG

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...