MCC Måleri

Välkommen till oss på MCC Bygg/Måleri

Vi på MCC arbetar med allt inom renovering och måleri. Vi är ett ansvarsfullt och ambitiöst byggbolag. Vår arbetsgrupp har mer än gedigen erfarenhet i bagaget. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Om du går i tankarna kring renovering erbjuder vi följande: tapetsering , Allt inom målning, fasad målning,altanbygge, parkett och laminatgolv, köksrenovering. - Hög kvalié till överkomligt pris - Brett urval av tillvalsmöjligheter - Producerar, levererar och monterar - Prisgaranti. Om ni har en offert från en annan leverantör gör en avstämning med oss först innan ni beställer. Oftast kan vi erbjuda ett bättre prisförslag. Går ni i tankarna att genomföra ett byggprojekt hör gärna av er till oss.

Vad skiljer oss från alla andra?

MCC Bygg har en unik kombination av kunskap och kvalité. I vår byggfirma blandar vi mångårig erfarenhet med ett kreativt nytänkande

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MCC Måleri.

E

Byta ut fuktskadade material under diskbänken

Jag känner mig trygg med att arbetet blev bra utfört.

– Erik (2021-02-28)

M

Installera diskmaskin

Supersmidigt! Lämnade en förfrågan att riva ut ett skåp då jag skulle installera diskmaskin. Visade sig att Shahin som svarade på min förfrågan kunde lösa allt! Rev skåp, fixade uttag, bytte blandare, rubbet! Så smidigt med allt in house så man slipper ha tre olika människor inblandade. Rekommenderar varmt!

– Maija (2021-02-16)

F

Underarbete i källarrum

Väl utfört underarbete och målning.

– Fredrik (2021-01-05)

F

Mycket bra

Fick tips och råd gällande arbetet och fick starkt förtroende för hantverkaren. Behärskar många olika typer av hantverk, så som måleri , snickeri och tapetsering. Om jag skulle anlita någon för detta så hade jag valt MMC. Brydde sig mycket om slutresultatet och var väldigt noggrann med instruktioner och vad som är viktigt att tänka på.

– Fredrik (2020-09-30)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...