TLJ bygg och inredning

TLJ bygg och inredning är ett företag med målsättning att skapa relationer med kunder som värdesätter arbeten med hög kvalitet. Jag har bred erfarenhet av nyproduktion och renoveringar, till exempel formsättning, gjutning, stommar, tak, kök och inredning och har varit i byggbranschen i 35 år. Jag tar på mig uppdrag för såväl privatpersoner som företag. Jag har ett personligt engagemang i allt jag åtar mig, och det är viktigt för mig att du ska kunna känna dig nöjd och trygg med mina tjänster. Varmt välkommen med din förfrågan. Tord Jansson

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som TLJ bygg och inredning har utfört.

Referensjobb "Garage byggnation " utfört av TLJ bygg och inredning

Garage byggnation

Referensjobb "Garage byggnation" utfört av TLJ bygg och inredning

Garage byggnation

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TLJ bygg och inredning.

L

Uppförande av tvåbilsgarage

Jag anlitade Tord för att bygg upp ett tvåbilsgarage. Jobbet gick väldigt bra. Hittade inge fel eller brister när det var klart. När det gäller priset jobbade dom på löpande räkning. Ingen som helst maskning. Är mycket nöjd med både jobbet och priset.

– Lasse (2021-02-16)

T

Staket, skärmtak samt totalrenovering av radhus

Jag har anlitat Tord på lite olika byggnadsprojekt. Så som staketbygge, skärmtak och totalrenovering av ett radhus. Det har fungerat jätte bra. Han är noggrann med tider, bra utfört arbete. Högsta betyg ifrån mig 5.

– Tommy (2021-02-11)

N

Staket samt Uteväggar.

Jag anlita TLJ bygg på rekommendation av en vän för att sätta upp bygga upp staket och ute ”väggar” som behövde anpassas till omgivningen. Allt behövde platsbyggas och anpassas till befintliga byggen, jobbet innebar även gjutningar i lutande terräng som ligger högt över min egna kompetens. Resultatet blev så bra att grannarna tog TLJ till fler jobb. TLJ höll såväl utlovad tidsplan och budget. Jag skulle gärna anlita och rekommendera TLJ bygg för fler jobb . Jag ger Tord fem av fem möjliga stjärnor. Inte bara p.g.a arbetet utan även för att jag kunde slappna av och inte kände något behov av att kontrollera något under projektet.

– Nisse (2020-10-17)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...