Villcon AB

Vi på Villcon AB brinner för konstruktion. Vi engagerar oss för att möta kundens behov och leverera optimala konstruktionslösningar. Alla medarbetar har en bygg/civilingenjörsexamen och har sammanlagt 25 år i branschen. Vi upprättar samtliga handlingar i enlighet med svenska och europeiska standarder och normer. Vi har full ansvarsförsäkring och hög kreditvärdighet. Välkommen till att höra av dig!

BYGGKONSTRUKTÖR VILLCON - KONSTRUKTIONSLÖSNINGAR FÖR DIG Villcon står på en av de absolut stabilaste grunderna du kan tänka dig. Villcon är byggt för att bilda den starkaste samarbetspartnern du kan jobba med. Villcon tycker om alla idéer och hjälper dig visualisera och realisera. Villcon är med dig genom hela processen, från idé till slutförande. Välkommen till din nya byggkonsult. VAD ÄR KONSTRUKTIONSRITNINGAR? En konstruktionsritning behövs till alla sorters konstruktioner, bland annat; Nybyggnation, tillbyggnad, attefallshus osv. En konstruktionsritning är en teknisk beskrivning som visar byggnadens konstruktiva utformning. I konstruktionsritningen framgår konstruktionens byggnadskomponenter såsom dimensioner, materialkvalitéer, tekniska sektioner, planer, infästningsdetaljer, och mycket mer. VARFÖR BEHÖVER DU BYGGKALKYLER? En kalkyl behövs för att kunna ta ett välbaserat beslut. Det kan gälla beslut om huruvida man kommer investera i något, nybyggnationer mm. Vill du veta vad ditt projekt kommer att kosta eller hur du kan skära ned på kostnaderna har du stor användning av en professionellt utförd byggkalkyl. Snabbt & Enkelt med Hög Kvalitet. VAD ÄR KONSTRUKTIONSBERÄKNING? Konstruktionsberäkning är den beräkning som görs och ligger bakom en konstruktionsritning. Man kan säga att en konstruktionsritning är en schematisk representation av konstruktionens alla konstruktionsberäkningar. En konstruktionsberäkning behandlar i grund och botten dimensioneringen av konstruktionen så att det uppfyller alla krav enligt dagens normer. De normer som är gällande i Sverige är Eurocoden och EKS:n. VAD ÄR ENERGIBALANSBERÄKNINGAR? Energibalansberäkning - är en beräkning som visar differensen mellan tillförd energi och energiförluster. Tillförd energi kan innefatta solinstrålning, värmeåtervinning, kroppsvärme, spillvärme från hushållsapparater, etc. Med energiförluster menas läckage, transmissioner genom byggnadselement såsom väggar, tak, grund. Kontakta oss idag för en snabboffert på ditt jobb! ENDRIT BENEUS, VD 0763 030903 endrit@villcon.se Text visas om bilden är trasig

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Villcon AB.

E

Avväxling

Jag behövde hjälp med en Avväxling och behövde en kunnig byggkonstruktör. Via bekanta kom jag i kontakt med företaget Villcon AB. Jag fick snabbt ett förslag på en lösning samt ett pris förslag för arbetet. Min bedömning om Villcon AB från en skala 1-5 ger jag Villcon en femma. Duktiga på sitt arbete. Rakt och tydligt kommunikation samt väldigt prisvärda.

– Edmond (2021-05-05)

D

Konstruktionsritningar för utbyggnad och riskbedömning av densamma.

Villcon AB Konstruktionsritningar för utbyggnad och riskbedömning av densamma. Resultatet Självklart är vi jättenöjda med Villcon bemötande och agerande. Projektets gång Efter utsatta tidsramar så uppfyllde Villcon detta till punkt och pricka. Prisbild Med dem reviderade önskningar från vår sida så gav Villcon en korrekt bild av den offert som vi fick. Även förklarade att det skulle eventuellt debiteras en timdebitering vid eventuella korrigeringar från vår sida. 1-5 på ditt helhetsintryck/nöjdhet. Vårt betyg till Villcon kan bara bli 5 * Kan varmt rekommendera både Villcon och Endrit till andra konsumenter, då vill jag även poängtera att jag har under tidigare år haft med del andra företag som definitivt inte fullgjort sina uppgifter. Har även varit så nöjd med bolaget att jag har vidarebefordrat företagets uppgifter till personliga kontakter inom byggbranschen.

– Dan (2021-05-04)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...