JLD BYGG & ENTREPRENAD AB

Välkommen till JLD Bygg & Entreprenad AB! Vi är ett familjeföretag, våra fem medarbetare har en oslagbar laganda och en stor kompetens inom byggbranschen. Vårt mål är, att du ska känna dig trygg med valet av entreprenör, därför jobbar vi ständigt i tät kontakt med våra kunder. Vi arbetar med målsättningen att varje kund ska fungera som referens. Vi är en entreprenör, som jobbar inom alla segmenten av byggbranschen, allt från grunden till taket. Självklart samarbetar vi med flera duktiga och certifierade företag inom VVS- och el-arbeten, för att tillsammans nå det bästa resultatet för våra kunder. Vi besitter all kunskap och certifikat för att kunna leverera din önskan till hög kvalité och 100% kundnöjdhet. Kontakta oss gärna för mer information!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för JLD BYGG & ENTREPRENAD AB.

S

Ommålning av hus och byta av viss panel

De utförde det dom lovade till ett bra pris och i utlovad tid. Var lätta att ha göra med. Rättade till om det blev något fel direkt. Kan starkt rekommendera dem.

– Sören (2021-09-20)

A

Totalrenovering av lägenhet

Jld bygg & entreprenad totalrenoverade vår lägenhet , de gjorde ett fantastiskt jobb var det nåt som vi undrade över så löste de det , de är proffs ett mycket bra bemötande & ett mycket bra utför arbete. Vi kommer att anlita de igen för vårt nästa projekt.

– Ad (2020-10-15)

V

Lägenhetsrenovering

Jld Bygg gjorde ett fantastiskt jobb , hela lägenhet blev totalrenoverad & jag kan verkligen rekommendera JLD Bygg & Entreprenad AB.

– VS (2020-10-14)

D

Totalrenovering plus altan.

Jld bygg är verkligen proffs de höll rent efter sig , punktliga , noggranna. Vi kommer att anlita de igen i vårt nästa projekt.

– Dn (2020-10-13)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...