H&M Mark & Anläggning

Välkommen till H&M Mark & Anläggning

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H&M Mark & Anläggning.

A

Stensättning

Vi är mycket nöjda med entreprenören Ibra, som gjorde ett professionellt jobb med att lägga nya plattor på en uteplats. Han föreslog hur plattorna skulle läggas och vi utökade det överenskomna jobbet med att lägga om plattor på en ännu större yta. Ibra var lätt att kommunicera med och vid minsta tvekan om jobbet och när det skulle utföras tog han kontakt med oss. Priset var rimligt i förhållande till nedlagd arbetstid och det inköpta materialet.

– Anders och Maria (2021-12-01)

D

Murbyggnation Megawall Projekt ca 14.5 lpm ca

Väldigt duktig entreprenör som utför arbetet jätte bra. Vi är super nöjd med muren som dem byggde så vi bestämde att dom får bygga en altan till oss. Offerten var väldigt bra och priset en av dom bästa vi fick. Väldigt öppen med omkostnader som kommer och det fördes en dialog om arbetet under hela processen . Så betonar vi är super nöjda.

– Daniel C (2020-12-15)

S

Sätta Grindstolpar av granit på plats

De hjälpe oss att sätta grindstolpar i granit på plats vid en befintlig grusad infartsväg. Vi är väldigt nöjda. De svarade snabbt på förfrågan, kom på platsbesök och lämnade en enkel offert. Redan en vecka senare var de här och gjorde jobbet, och vi är mycket nöjda med utförandet.

– Sollentuna-bo (2020-11-29)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...