SH Bygga snygga badrum & kök

Välkommen till SH Bygga snygga badrum & kök! Jag har gått Bygg och Anläggnings utbildning inriktning plattsättare. De tjänster som jag utför är plattsättning av kakel och klinker på både golv och vägg. Badrum, kök, hall, tvättstuga och andra utrymme där kakel behövs. Måleri arbete invändigt och utvändigt. Mitt fokus är att kunden är nöjd och att slutresultat håller bästa kvalité. Jag utför arbetet enligt byggregler och enligt vår gemensamma överenskommelse. Jag strävar efter att mina kunder ska känna sig nöjda och väl bemötta samtidigt att jobbet blir utfört på ett korrekt sätt samt att jag håller mig inom de utsatta tidsramar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SH Bygga snygga badrum & kök.

F

Hall och mosaikvägg

Vi är så nöjda och tacksamma för ett kanonarbete med fin precision och noggrannhet i varenda detalj som Sinan gjort hos oss. Rekommenderar varmt utan tvekan hans arbete, sättet samt hans fina bemötande mot kunder och önskar honom all lycka i hans fortsatta arbete.

– Farhad (2021-02-17)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...