GB Bygg & Byggkonsult

GB BYGG & BYGGKONSULT Verksamhetsbeskrivning av företaget GB Bygg & Byggkonsult. Företagets ska bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet på byggmarknaden och ägaren har en gedigen bakgrund inom bygg, både på hantverks och tjänstemannasidan. Företagets ägare har 20 år som snickare och 20 år på tjänstemannasidan som arbetsledare och platschef. Företaget är inriktad på att bygga åt privatpersoner och företag som behöver hjälp. På hantverkssidan så kommer vi att erbjuda hantverksarbete med ett perfekt resultat. Om- och tillbyggnad med gott samarbete som garanterar slutresultatet. På Byggkonsultsidan kommer vi att erbjuda arbetsledning, byggstyrning såsom ritningsgranskning och projektering åt byggföretag som behöver tillfällig eller även fast arbetsledning under kortare och längre perioder på timbasis. Tar även hand om kontakten med underentreprenörer och leverantörer samt byggmöten och dagliga möten med alla aktörer för att få kunden att känna sig lugn. Det kommer även att erbjudas Kontrollansvarig som behövs under byggtiden, för att ta hand om all dokumentation för att kunden ska få ett godkännande för projektet. Egenkontroller, sotarintyg mm som kommunen behöver för att godkänna projektet. Ledord för företaget är kundfokus och kvalitetsutveckling. Engagemang, enkelhet och effektivitet. Detta skapar trygghet för kund samt personal Vi hjälper kunden med: Granskning av behov och krav. Strukturera projektplaner samt definiera en överlämningsprocess. Välja strategi, analysera beroenden, ta fram en tidplan, uppskatta resurs och tidsåtgång. Göra en budget, definiera organisationen, planera för kommunikation planera för kvalitetssäkring samt en riskanalys.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GB Bygg & Byggkonsult har utfört.

Referensjobb "Altan med uterum." utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Altan med uterum.

Referensjobb "Altan med uterum [ Glasräcke ]" utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Altan med uterum [ Glasräcke ]

Referensjobb "Förråd med carport." utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Förråd med carport.

Referensjobb "Köksrenovering." utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Köksrenovering.

Referensjobb "Tornet Göteborg." utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Tornet Göteborg.

Referensjobb "Kranbild." utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Kranbild.

Referensjobb "Nybyggnation." utfört av GB Bygg & Byggkonsult

Nybyggnation.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GB Bygg & Byggkonsult.

N

Golvläggning & vägg

Göran är verkligen duktig & professionell jag kan varmt rekommendera Göran.

– Ne (2021-04-12)

B

Nybyggnation.

Göran är lugn , noggrann , punktlig och väldigt kompetent jag kan varmt rekommendera Göran.

– Bl (2021-02-17)

A

bygga om gillestuga

Mycket bra! Göran B vet vad han pratar om och gör ett noggrant jobb. Han har hjälpt mig att bolla olika alternativ under processen. Jag har fått tydliga besked på alla frågor. Mycket bra kommunikation och tillgänglighet. Vi har installerat Subfloor ventilerat golv och den otäcka källarlukten är helt borta. Jag har fått ett mycket fint och välgjort syrum.

– Anna (2021-02-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...