Yvonas bygg och städtjänster AB

Företaget startades 2019. I nuläget har vi 6 anställda varav 5 stycken är professionella snickare. Vi håller på med komplett hus-, lägenhetsrenovering, ombyggnad/ påbyggnad av hus, ombyggnad av vindar, källare och magasin till boyta. Vi bygger inom- och utomhus gipsväggar på både stål och trä raglar, monterar u-tak både gips och komplett system ARMSTRONG. Vi erbjuder även snickararbeten som montering av gipsväggar, montering av dörrar och fönster, montering av möbler (kök, garderober) samt montering av parkett golv, golv och dörr-listor. Måleriarbeten som spackling, målning och tapetsering. U-tak med varierande grad av ljudisolering, installation av akustiska paneler och akustisk isolering på väggar och tak. Vi samarbetar med företag som utför markarbeten med egna gräv maskiner, rörmokare som utför all VVS service samt med elektriker. I nuläget samarbetar vi med bland annat: Allakustik Under(bara)tak AB, Nacka bygg Entreprenad AB, FK bygg AB, ITAB, AXCER AB och satsar på ökat samarbete inom snar framtid. Vi jobbar med timpris och ackordpris, detta anpassas individuellt efter arbetet som skall utföras och diskuteras för att komma fram till det bästa lösningen för båda parter. Vi hoppas för ett samarbete med er! Tveka inte att höra av er om ni har frågor, vi besvarar dem mer än gärna!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Yvonas bygg och städtjänster AB har utfört.

Referensjobb "Finsnickeri" utfört av Yvonas bygg och städtjänster AB

Finsnickeri

Referensjobb "" utfört av Yvonas bygg och städtjänster AB

Referensjobb "Nybyggd/renoverad terrass" utfört av Yvonas bygg och städtjänster AB

Nybyggd/renoverad terrass

Nybyggd/renoverad terrass

Referensjobb "Ny balkong, altan och trappa " utfört av Yvonas bygg och städtjänster AB

Ny balkong, altan och trappa

Ny balkong, altan och trappa

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Yvonas bygg och städtjänster AB.

A

Snickeri och fönsterbyte

Har anlitat dem vid flera tillfällen och är nöjd med allt dom har gjort.

– Arlando (2021-04-29)

J

Undertak

Vi har fått hjälp av Kristoffer under flera år med olika projekt. Jätte duktig, pålitlig, ansvarstagande håller tider. Aldrig några problem! Det funkar väldigt bra helt enkelt.

– Jasper Sandell AllAkustik Underbaratak b (2021-04-21)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...