Lotab Förvaltning AB

VÄLKOMMEN TILL STRUKTINA! Struktina arbetar i hela Stockholms län. Vi är specialiserade inom badrumsrenovering, köksrenovering, ROT-arbeten, stambyten, måleri och tapetsering, elarbeten samt vvs-jobb. Vi bygger altaner och utför andra utejobb som tillexempel trapp- och staketbyggen. Struktina erbjuder även altan- och lokalanpassningar, ombyggnation av hus, och restauranger samt mark och anläggningsarbeten. SÅ HÄR JOBBAR STRUKTINA Vi gör ingen skillnad på våra kunder vare sig du är villaägare, bostadsrättsinnehavare eller stor fastighetsägare. För oss på Struktina är kundens önskemål och behov alltid det viktigaste för ett lyckat projekt. Vår projektmodell gör att vi kan arbeta under korta ledtider och vi levererar alltid hög kvalitet och enligt angivet slutdatum. Våra tre viktigaste hörnstenar och värdeord för ett lyckat projekt är: tid, kvalitet och resurs. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill boka in ett gratis hembesök eller offert. Läs mer om oss på vår webbplats: www.struktina.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lotab Förvaltning AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Kontorsrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Kontorsrenovering

Referensjobb "Kontorsrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Kontorsrenovering

Referensjobb "Kontorsrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Kontorsrenovering

Referensjobb "Ganesh" utfört av Lotab Förvaltning AB

Ganesh

Referensjobb "Värmegolv i uterum" utfört av Lotab Förvaltning AB

Värmegolv i uterum

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Lotab Förvaltning AB

Fasadrenovering

Referensjobb "Badrumsdeltalj" utfört av Lotab Förvaltning AB

Badrumsdeltalj

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lotab Förvaltning AB .

J

Renovering av vår nyinköpta bostadsrätt.

Vi fick hjälp med följande: - Nytt golv i två sovrum, - väggmålning i tre sovrum samt kök och vardagsrum - rivning av vägg mellan kök och v-rum samt rivning av gamla köket - uppbyggnad ny mindre vägg i käk och montering av helt nytt kök ink kökksö och ny spis/fläkt. - kakling av vägg och pelare i hallen och kök. - installation av nya gipsväggar i ett sovrum för att dela av till två mindre rum samt liten hall. samt målning av dessa och egen ritning av sänglösning/dörr. - Nya lampor och eluttag i tre sovrum samt hall och kök. - slipning av trappa samt installation v diskmaskin och ny tvätt och torktumlare i badrum. - byte av dimmers i båda badrummen. Installation av dimmers i kök och hall. - rivning av väggfasta garderober samt cementfyllnad i del av hallgolv samt slipning av golv. - Montering av hyllor i kök och egna möbler på diverse olika platser i hemmet Vi är väldigt glada med hur fin vår lägenhet har blivit tack vare jobbet Struktina gjort. De har även varit mkt flexibla med hantverkares tid under corona då våra leveranser av material - kök bla. varit mkt sena pga Corona. De har mött oss i våra önskemål och haft n öppen dialog kring både priser och justeringar under arbetets gång. Projektledningen är tydlig och inger trygghet. Företaget har en mkt kunnig personal som är specialiserade på var sitt område. Med deras breda kompetens har vi fått en paketerad helhetslösning som gör att vi slipper ha olika företag inblandade i vårt projekt( därigenom olika människor springandes i vårt hem under renoveringen. Vi upplever även att vi fått en bra insyn i alla delar samt enkelt kunnat kommunicera kring snabba förändringar och nya idéer under processens gång. De har städat efter sig och respekterat vår familjs behov av integritet under renoveringen, då vi behövt bo kvar under tiden. Efter 1,5 månad ihop känns Struktina lite som en förlängd familj. Vi bjuder på kaffe och de gör vårt hem vackert. :-)

– Joy (2021-02-26)

K

Renovering av badrum

Vi anlitade dem för en badrumsrenovering. Vårt trötta gamla badrum blev ett fräscht och stiligt duschrum. Hantverkarna var skickliga, punktliga och skräpade inte ner särskilt mycket. De la allt byggskräp i säckar som hämtades regelbundet så vi slapp byggsäckar på gatan. De blev klara på utsatt tid. Små petitesser som påtalades för Linus blev omedelbart rättade. Så ja, vi är nöjda!

– Kerstin (2021-02-22)

P

Badrumsrenovering

Dom har hjälpt mig med mitt badrum. Jag skulle ge dom en 4 i betyg. Enda plumpen va när det skulle målas tak. Då strulade det med målaren som inte kom när han skulle. Det gjorde att det drog ut på tiden.

– Peter (2020-10-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...