Firma: Mc Mahon, Damian

Välkommen till Damian Mc Mahon! Jag driver en enskild firma som erbjuder all-tjänster för i första hand privatpersoner i Linköpings samt Örebro med omnejd. Jag utför trädgårdsarbete, enklare snickeri- och måleriarbeten inomhus och utomhus. Jag erbjuder också alltiallo-tjänster i hemmet som att montera ihop möbler, hänga upp, ta ned inredning med mera. Kontakta mig gärna för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Firma: Mc Mahon, Damian har utfört.

Referensjobb "Tapetsering" utfört av Firma: Mc Mahon, Damian

Tapetsering

Referensjobb "Tapetsering" utfört av Firma: Mc Mahon, Damian

Tapetsering

Referensjobb "Tvätt av stenplattor" utfört av Firma: Mc Mahon, Damian

Tvätt av stenplattor

Referensjobb "Nedläggning av stenplattor" utfört av Firma: Mc Mahon, Damian

Nedläggning av stenplattor

Referensjobb "" utfört av Firma: Mc Mahon, Damian

Referensjobb "" utfört av Firma: Mc Mahon, Damian

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Firma: Mc Mahon, Damian.

J

Markbetong för uppfart

Damian hjälpte oss att ta fram en supersnygg lösning för vår uppfart med sten och rabatt. Vi är så nöjda över hans jobb och kommer anlita honom igen! Rekommenderas varmt! :)

– Jessica Wikström (2021-10-26)

M

Tapetsering av kök

Damian Mc Mahon har anlitats till tapetsering av mitt kök. Resultatet blev helt till belåtenhet. Några pågående jobb är kvar, bl.a. tillverkning av ektröskel. Vår planering/ överenskommelser har fungerat utmärkt. Fakturering har inte gjorts ännu. Helhetsintrycket är bästa tänkbara, 5, gällande resultat och kontakter.

– Margareta (2021-02-24)

E

Diverse projekt

- Anläggning av gräsmatta - Rengöring av villatak och byte av trasiga takpannor . Rengöring av yttervägg från algpåväxt - Plattläggning av uppfart från trottoaren fram till huset samt några mindre saker som att sätta en list under en dörr där det drog. Allt arbete har gjorts med stor noggrannhet och jag har genomgående varit mycket nöjd med resultatet. Särskilt har jag glatt mig åt trädgårdsgången, som blev som ny trots att de gamla plattorna användes efter noggrann högtryckstvätt. Vi enades från början om ett timpris och att jag skulle få en faktura varje månad på antalet nedlagda timmar. Detta genomfördes precis som vi överenskommit och fakturorna har varit korrekta och väl överskådliga. Uppgjorda tider har genomgående hållits.

– Eva (2021-02-24)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...