Toom Bygg 2020 AB

Välkommen till Toom Bygg! Har du en idé som du vill förverkliga? Vi hjälper dig! Vi har 30 års erfarenhet i byggbranchen och är erfarna hantverkare. Genom åren har vi skaffat oss en mycket bred kompetens. Byggnation är våran stora passion så du kan tryggt lita på vi är mycket noggranna. Hos oss får du hjälp med en helhetslösning när du ska förverkliga ditt projekt. Vi hjälper dig med smått och stort. Vi utför nybyggnation av hus, måleri, kakel, badrum, snickeri, fönsterbyte m.m. Vår spetskompetens är allt inom fasad, betong, puts, gjutning av golv, tegel, håltagning, kort & gott allt som har med betong att göra. Våra kunder är privatpersoner, företag & bostadsbolag.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Toom Bygg 2020 AB har utfört.

Referensjobb "Nyproduktion villa" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Nyproduktion villa

Referensjobb "Badrum" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Badrum

Referensjobb "Kök" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Kök

Referensjobb "Målning" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Målning

Referensjobb "Marksten" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Marksten

Referensjobb "Tak" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Tak

Referensjobb "Renovering och byte av tak" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Renovering och byte av tak

Referensjobb "Intyg murning" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Intyg murning

Referensjobb "Intyg murning" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Intyg murning

Referensjobb "Intyg härdplastutbildning" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Intyg härdplastutbildning

Referensjobb "Kollektivavtal sid 1" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Kollektivavtal sid 1

Referensjobb "Kollektivavtal sid 2" utfört av Toom Bygg 2020 AB

Kollektivavtal sid 2

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Toom Bygg 2020 AB.

J

Nytt tak

Jag är supernöjd med deras arbete.

– Jaime (2021-04-08)

L

Olika projekt under 2020

Känner Manuel Cenusa ägare till Toom Bygg Ab sedan lång tid tillbaka. Har bla. validerat Manuel så att han fick yrkesbevis som mur och plattsättare. Själv har jag som konsult ordnat en del jobb åt Toom Bygg Ab. Under förra året bla. lagning av skorsten, uppbilning armering, gjutning läggning klinker i ett garage. Lite små jobb som putsning sockel, lagning av fasadtegel. Lagning av putsad fasad som frusit sönder. Detta är lite av vad jag ordnat under 2020. Samtliga kunder är mycket nöjda med det utförda arbetet. Tiderna hölls liksom offerterna som lämnades! Jag kan utan vidare ge en 5:a!

– Lars Byggkonsult AB Nässjö (2021-04-07)

H

Omfattande renovering av källare

Toom Bygg anlitade jag i samband med en omfattande renovering av vår källare under 2020. Vår villa är ett arkitekt ritat lösvirkeshus från 1974. Ägaren Manuel Cenusa kom på ett förberedande byggmöte innan uppdraget gavs. Jag hade viss, mycket positiv, erfarenhet av Toom Bygg sedan 2018 då han utförde ett arbete på Missionskyrkan i Nässjö. Vi gick tillsammans igenom första etappen av nedre plan i min villa. Han var en god lyssnare som förstod mina speciella önskningar. Det var att mura upp väggar med inbyggda nischer och ett önskat mönster i ytstrukturen. Där kunde han med sin erfarenhet lägga till flera viktiga synpunkter. Arbetet utfördes på ett professionellt sätt. Snyggt och med full belåtenhet när allt var klart! Etapp 2 startade några månader senar med golvspackling och kakelsättning. Han är en snitsare och jag bedömer att han har lång erfarenhet. En noggrann yrkesman. Den första etappen var ett uppdrag mot ett uppgjort pris. Etapp 2 var mot löpande räkning. I båda fallen fungerade prissättningen på ett just sätt. Nu är nedre planet, med bland annat ett stort spa med öppen spis, fantastiska uppmurade väggar och en drömtoalett klart! Jag ger Toom Bygg och Manuel Cenusa betyg 5!

– Hans (2021-04-07)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...