Badrum och Bygg FTU

Badrum och Bygg FTU Badrum och Bygg FTU är ett Stockholmsbaserat företag som är specialiserade på badrumsrenovering. Vi är ett kreativt företag med ett sammansvetsat team av hantverkare med mycket bred kompetens. Vi har under årens gång byggt hundratals badrum runt om i Stockholm. Vi har samtliga behörigheter som krävs för renovering av badrum och utför i huvudsak totalentreprenader åt privatpersoner, mindre bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Badrum och Bygg FTU är ett litet företag med stora ambitioner. Vår styrka är vår storlek då varje kund viktig. Det skall kännas tryggt hela vägen när du renoverar ditt badrum. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Du får en detaljerad, kostnadsfri offert med fast pris samt med tidsplan på hela genomförandet. Badrum och Bygg FTU BERGALIDSGÅNGEN 18, 135 54 Tyresö 073-7518 769

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Badrum och Bygg FTU.

M

Renovera vår tvättstuga samt måla om vårt kök med mindre snickerijobb

Vi anlitade Fastighetsunderhåll i Söder AB för att renovera vår tvättstuga samt måla om vårt kök med mindre snickerijobb. I tvättstugan la dem golv, kaklade hela tvättstugan, monterade och satte upp skåp, bänkar, nya maskiner, bytte värmepump och målade taket. I köket målade de om alla köksluckor samt lister, bytte bänkskivan och snyggade till på en del ställen är lister släppt och som behövdes monteras fast. Vi är jätte nöjda med resultatet. Priset hölls samt avtalad tid. Mitt betyg är 5 av 5, jag kommer helt klart anlita dem igen.

– Maria (2020-03-06)

P

Arbeten på min villa i Enskede samt större projekt åt en bostadsrättsförening

Jag har dels anlitat Lucas och hans kollegor för arbeten på min villa i Enskede och jag har även upphandlat två större projekt när jag arbetade som Fastighetsförvaltare. Det bästa med att samarbeta med Lucas och hans kollegor är att inget är omöjligt de löser situationer som uppstår. Något jag anser vara extremt viktigt är att hantverkare ska hålla de priser de lämnat i offerter och även tidplanen vilket Lucas gjort. Villajobb bestående av bl a att bygga två friggebodar, bygga en garderob, bygga en förvaringslåda upp i innertaket, specialdörrar för att bygga in värmepannan etc. Det två större projekten åt en bostadsrättsförening bestod av fönsterrenovering med målning och inklädnad i aluminium i ca 200 lägenheter. Det andra projektet en totalrenovering av en lägenhet om 2 rok. Både jag och bostadsrättsföreningens styrelse blev nöjda med resultatet.

– Peter (2020-03-02)

R

Olika arbeten i fastigheter

Vi har vid flera tillfällen anlitat företaget Fastighetsunderhåll i Söder AB för olika arbeten i olika fastigheter i Nacka, Nykvarn samt Trosa. Deras åtagande har varit skiftande, våtrumsbyggnation, snickerier, målerier såväl som anläggningsarbeten. Dessa arbeten har utförts till vår stora belåtenhet och alltid med kunnig och behörig personal. Vi kan därför med stor glädje rekommendera detta företag för dessa typer av arbete och entreprenader.

– Roland Skandinaviska gasprodukter AB (2020-03-02)

P

Ombyggnad av kontor, Sveavägen.

Fastighetsunderhåll i Söder AB har hjälpt oss med ombyggnad av vårt kontor på Sveavägen. Arbetsuppgiften har varit att dela av kontoret, flytta väggar och bygga till ett WC-rum. I samband med detta har vi även fått hjälp av deras skickliga snickare att måttanpassa möbler till de nya rummen. De har även hjälpt oss att bli av med överflödiga möbler och byggmaterial. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kontakten med Lucas och övriga anställda och kan därför varmt rekommendera dem. De får högsta betyg av oss.

– Patrik (2020-02-27)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...