Perfekt Bygg Göteborg AB

Du som vill ha det där lilla extra Perfekt Bygg Göteborg AB är ett Göteborgsbaserat företag som är specialiserade på god kvalite. Vi är ett mycket kreativt företag som tänker utanför ramarna och när vi hjälper våra kunder att designa och hitta dom bästa lösningarna som passar dig bäst. Vi arbetar med personal som har all den behörigheter som krävs för totalentreprenader åt privatpersoner, mindre bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Det skall kännas tryggt hela vägen när du har anlitat oss. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Du får en detaljerad, kostnadsfri offert med fast pris samt med tidsplan på hela arbetet.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Perfekt Bygg Göteborg AB har utfört.

Referensjobb "Marmor" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Marmor

Badrum

Referensjobb "Marmor" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Marmor

Badrum

Referensjobb "Marmor" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Marmor

Badrum

Referensjobb "Marmor" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Marmor

Badrum

Referensjobb "Hall" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Hall

Perfekt Bygg

Referensjobb "Skönhetssalong" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Skönhetssalong

Före

Referensjobb "Skönhetssalong" utfört av Perfekt Bygg Göteborg AB

Skönhetssalong

efter

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Perfekt Bygg Göteborg AB.

P

Läckande avlopp

Kan tyvärr inte rekommendera dem. De slutförde inte arbetet, som de lovat. Håller fortfarande på att försöka fixa det själv. Alltså ett långt ifrån ett perfekt jobb av Perfekt Bygg.

– Pål (2022-05-24)

Hantverkarens svar

Hej Pål. Väldigt tråkigt att du skriver detta i vårt omdöme. Vi har erbjudit dig att ta dit en besiktningsman som kan bedöma vårt arbete, men det ville du inte. Då vi ville ha en nöjd kund så erbjöd vi oss att utföra mer arbete än vad som ingick där du endast skulle få betala materialet, men även detta tackade du nej till. Vi anser fortfarande att det är bäst att mattläggaren skapar fallet då det är han som sedan lämnar dokument på att fallet mot brunnen är korrekt. Mvh Tobias Perfekt Bygg Göteborg Ab

A

Badrumsrenovering

Anlitade dem till helrenovering av badrum i källaren. Valde Perfekt Bygg för proffsigheten vid offertgivning och pris i konkurrens med två andra företag. Att göra det lilla extra och hålla hemmet beboligt under entreprenadens utförande har de varit duktiga på. Städade efter varje arbetsdag ( inget jag hade räknat med ). Kunniga! (Sasha) Hjälpte till vid val och hade många förslag till lösningar, som hjälpte oss till ett mycket gott slutresultat. De levererade verkligen vad de lovade både när det kommer till i tid och pris. Mycket nöjd med priset. Priset är viktigt, men rekommenderar verkligen ett besök av Sasha och företaget för en proffsig helhet. Hoppas många fler får ta del av Sasha och Perfekt Byggs kompetens och yrkeskunskap!

– Anders (2021-11-30)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...