Allhus Fastighetsutveckling i Sverige AB

E-post: info@allhusbygg.se Telefon: 010-222 99 23 Allhus är din kompletta partner för alla typer av renoveringar, ombyggnationer eller tillbyggnader. Vi besitter kompetensen för att säkerställa att resultatet motsvarar era förväntningar. Vi är ett personligt företag med grundtanken att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Företaget har idag ett brett tjänsteutbud inom både bygg och måleri med gedigen erfarenhet och stort kundfokus. Företaget värdesätter miljö och kvalitet och har som mål att ha så minimal påverkan på vår miljö samt omgivning. Med hjälp av våra inarbetade rutiner vill vi erbjuda er personlig och prisvärd förvaltning – grundad på kunskap, service och närhet.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Allhus Fastighetsutveckling i Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Takrenovering" utfört av Allhus Fastighetsutveckling i Sverige AB

Takrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Allhus Fastighetsutveckling i Sverige AB.

C

Takbyte

Allhus har lagt ett nytt tak hos oss och det blev jättebra och vi är jättenöjda 😊 så dom får en 5:a av mig 👍

– Christoffer (2021-10-29)

R

Takbyte

Företaget har hjälpt mig att byta ut mitt tak som legat sedan 1939. Bytte allt tom råsponten. Plockade ner allt och byggde ut takfoten åt alla håll. Snyggt och prydligt. Duktiga killar. Jag är nöjd och glad!

– R Cornelius (2021-10-19)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...