S.V.S. Sveriges Ventilation och Sanering AB

Välkommen till SVS AB VÅR FILOSOFI Eftersom vi bryr oss om miljön och tror på grön energi och det mest värdefulla målet för oss är människors hälsa. Vi jobbar efter svenska regler och lagar relaterade till ventilation som Miljölagstiftning och Bygglagstiftning, vi har fördjupat oss igenom plan och bygglagen, Boverkets föreskrifters för att vara säkra på att vi kombinerar den perfekta handen med vetenskap för att producera den perfekta tjänsten för våra kunder. VARFÖR VÄLJA OSS! Eftersom vi gör det rätt, investerade vi i vår personal, vi valde dem bland de bästa smarta ventilationsteknikerna på den svenska marknaden, vi erbjuder inte bara våra kunder god service utan vi ger dem en helhetslösning för deras inomhusmiljö. Vi kan utföra alla ventilationstjänster för ditt hus för att ge dig bra inomhusmiljö. - Att utveckla ett redan befintligt system, med start med lämpliga mönster för huset beroende på storleken och antalet personer som bor i huset och därmed bestämmer lämplig typ av aggregat för att ge dig en känsla av tillfredsställelse med luftkvaliteten i huset, med hänsyn till den förbrukade energin. - Underhåll, rengöring och sanering av det befintliga systemet och uppgradering av dess effektivitet. - Radonmätning och radonsanering. - Mögelsanering. - Luktsanering. - OVK besiktning. - Ventilationsinjustering.

Kontakta mig! Halima Mohamed Ahmed 0760-07 35 97 info@svsventilation.se Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Facebook-sida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som S.V.S. Sveriges Ventilation och Sanering AB har utfört.

Referensjobb "Rengöring ventilation" utfört av S.V.S. Sveriges Ventilation och Sanering AB

Rengöring ventilation

Referensjobb "OVK" utfört av S.V.S. Sveriges Ventilation och Sanering AB

OVK

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för S.V.S. Sveriges Ventilation och Sanering AB.

C

montering av köksfläkt

köksfläkt Via Bra Byggare kom jag i kontakt med SVS AB för att demontera en gammal köksfläkt och montera en ny. Efter monteringen hade jag vissa synpunkter på arbetet men efter samtal med företaget löstes frågan på ett bra sätt och jag är helt nöjd med arbetet.

– CB (2021-09-27)

R

Ventilation badrum

Fick snabb hjälp, jättebra kontakt, gjorde en analys och mätte frånluftsventilation i badrum och konstaterade att det var dåligt flöde, gjorde rent system. Förhoppningsvis behöver det inte åtgärdas igen.

– Rickard (2021-08-24)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...