4 RENT SWEDEN AB

4rent är ett företag som har arbetat inom byggkonstruktion i 7 år. Vi erbjuder olika byggtjänster, såsom möbler, terrass, olika typer av tak- och golvinstallationer och utbyten, interiör- och exteriörmålningsprojekt etc. Vi använder vår egen arbetskraft, material, kunskap och verktygsresurser, under denna driftstid har vi genomfört många framgångsrika privata projekt i Sverige runt om i Stockholm och Göteborg. För att främja en framgångsrik drift av företaget har vi fastställt tre kvalitetskriterier; Kvalitativt och schemalagt arbete, miljövänligt materialval och individuell anpassning till varje kund. Dessa kriterier har blivit vår nyckel till framgång, genom att hålla fast vid dem har vi blivit ett pålitligt och konkurrenskraftigt byggföretag i Sverige.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som 4 RENT SWEDEN AB har utfört.

Referensjobb "Friggebod" utfört av 4 RENT SWEDEN AB

Friggebod

Referensjobb "" utfört av 4 RENT SWEDEN AB

Referensjobb "" utfört av 4 RENT SWEDEN AB

Referensjobb "" utfört av 4 RENT SWEDEN AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för 4 RENT SWEDEN AB.

Y

Regel för veranda

Jag vill meddela att jag är riktigt nöjd med det arbete er anställd utförde. Han bytte en 95x95 cm regel som håller upp taket på min veranda. Jag ger honom 5.

– Ylva (2021-08-18)

D

Various type of work

We have been working with 4 rent Sweden AB for couple of years together. As a prefabricated modular house producer, we "VIA-S modular houses" Ltd have been hiring specialists from 4 rent to take care of various type of work on site in Sweden. Starting with easy remark fixing and ending with solving complicated situations. I am recommending 4 rent as the work that they provide is efficient and with high quality.

– Denijs VIA-S modular houses (2021-07-12)

P

Flertalet projekt

Jag har anlitat dem i olika projekt för ett axplock: Ommålning av fasadpanel, läggning av sedumtak/tegeltak, lättare markarbete, altanbyggen. 4-rent har alltid hållit offererat pris har önskemål tillkommit utöver offert har vi kommit överens om ny summa. Tiden har oftast följt projektplanen om försening tillkommit har de alltid informerat om det ett par dagar innan tidsfristen gått ut.

– Per Extrahuset (2021-07-09)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...