ILTE AB

ILTE AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ILTE AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av ILTE AB

Badrumsrenovering

Badrum

Referensjobb "Trapprenovering" utfört av ILTE AB

Trapprenovering

Gammal trappa som är uppfräschad.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av ILTE AB

Badrumsrenovering

Badrum

Referensjobb "Kök " utfört av ILTE AB

Kök

Före och efter

Referensjobb "Heta Arbeten" utfört av ILTE AB

Heta Arbeten

Heta Arbeten

Referensjobb "Certifikat I för betong" utfört av ILTE AB

Certifikat I för betong

Referensjobb "Certifikat för betong" utfört av ILTE AB

Certifikat för betong

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ILTE AB.

N

Renovering

De har gjort om vårt gamla kök i vårt hus till något fantastiskt. Med spotlights som gjorde om huset till det lyxigare. Dem renoverade även om vår tvättstuga som vi är väldigt nöjda med. Dem målade och spacklade hela huset. Dem kom på idén av att göra en väldigt häftig tv-vägg med vår öppna spis. Väldigt mysigt nu på vintern. Något som gör vårt hus till något unikt. Jag skulle ge företaget 5 av 5. Dem är väldigt lyhörda på vad jag som kund tycker, men kommer även med sina egna idéer. Funderar på att renovera mitt badrum. Då kommer ILTE AB vara företaget jag kommer att anlita. En mycket nöjd kund!

– Nurfel (2021-11-09)

E

Badrumsrenovering

De renoverade mitt badrum. Jag hade ett rum i källaren där det inte fanns något fönster eller brunn. De förvandlade det till ett badrum där de fixade brunnen och öppnade upp för ett fönster. Jag trodde aldrig det skulle gå, men efter att ha pratat med dem så var det som att ingenting var omöjligt. De var väldigt professionella, systematiska och gjorde ett väldigt bra jobb. De är väldigt hjälpsamma och tillmötesgående, där de verkligen lever upp till att göra allt för att kunden och måna om att jag ska skulle bli nöjd.

– Elisabeth (2021-10-14)

R

Målning

Dom målade om hela lägenheten och två trappor. Jobbet som utfördes gick väldigt bra, dels blev projektet klart fortare än planerat samt blev ommålningen jämn och fin. På en skala 1-5 av det jag upplevt av ILTE AB ger jag dom en 5a då arbetet blev väldigt bra utfört och samverkan med arbetarna var på en väldigt professionell nivå. Arbetarna på ILTE var lätta att samarbeta med och det var alltid en god och trevlig stämning!

– Rojhat (2021-08-10)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...