Swepa Service AB

"Vi tillhandahåller Bästa kvalitet & Bra service till ett rimligt pris" Om Oss I dagsläget kräver kunden både förmånligt pris och hantverkarens kvalitet. I dagens jäkt kan egen tillfredsställelse oftast nås endast genom hårt arbete. Här tror vi på en win-win situation: vår ambition, kombinerad med kundens tillfredsställelse. För att tillhålla vår “Garanterade kvalitetsservice” så garanterar vi också egen utbildad personal – samtidigt som vi tillämpar en väl konkurrenskraftig prissättning. Därutöver vill vi tillägga, att vår verksamhet är tämligen mångfacetterad Våra trädgårdstjänter består av: - Plantering, respektive beskärning och skötsel av träd, buskar, växter och blommor. - Vattning och ogräsrensning. - Gräsklippning, evt. slåtter. - Häckklippning. - Trädfällning, markfällning, stubbfräsning och slyröjning - Trädgårdens vår – och höstskötsel. - Beskärning - Bortforsling - Trädgårdsanläggning - Stenläggning - Mur & Staket - Markarbete Varför Swepa Service AB - Lätt att kommunicera - Flexibelt och samarbetsvillig ledning - Välutbildade arbetare - Garanterad service och kvalitet - Lågprisgaranti - Flexibel arbetstid (0700 – 1900) - RUT avdrag (för privata kunder) - Försäkringar där så behövs - Miljömärkta städmedel - Utvärdering (feedback) välkomnas Vi erbjuder fasta slutpriser. även det en kundfördel, vilket samtidigt vårt ansvar. Allt inkluderat från start, inga dolda eller tillkommande avgifter!

076-007 61 92 info@swepaservice.se www.swepaservice.se Mjölnerbacken 46 174 48 SUNDBYBERG Besök gärna vår Facebook-sida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Swepa Service AB har utfört.

Referensjobb "Häckklippning" utfört av Swepa Service AB

Häckklippning

Referensjobb "Stensättning" utfört av Swepa Service AB

Stensättning

Referensjobb "Marksten" utfört av Swepa Service AB

Marksten

Referensjobb "Ny gräsmatta" utfört av Swepa Service AB

Ny gräsmatta

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Swepa Service AB.

N

Finplanering av tomt och utrullning av gräsmatta

Mycket proffsigt genomfört arbete, från planering av arbete, genomförande och uppföljning! Kunnig personal i teamet som verkligen bidrog till ett fint slutresultat. Kan verkligen rekommendera Swepa !

– Nöjd kund (2022-09-02)

A

Thujahäck behöver minskas i höjd o bredd

Thujahäck som varit bortprioriterad i flera år är nu anständig igen! Swepa offererade inte lägsta priset men det är svårt att veta om andra med lägre pris utfört det lika bra och krångelfritt. Upplevde Swepa som effektiva och mycket måna om att stämma av arbetet allteftersom, för vi skulle bli nöjda i slutet av dagen. De fick till häcken rakt och fint i önskad höjd och lämnade platsen i städat skick. \m/

– Anders (2022-08-06)

C

Kompetent och personlig service

Swepa Service AB med vår bästa kontakt Malik!! Gjorde om vår trädgård, markarbete, plantering av thujor och arbete med gräsläggning. Toppen resultat med bra kommunikation på vägen och personlig service. Kommer att ha fortsatt samarbete i andra projekt nu!

– Cesar (2022-05-23)

C

Beskärning av våra tujahäckar

Vi anlitade Swepa Service AB för beskärning av våra tujahäckar. Våra tujor var 4-5 meter höga och underlaget bitvis ojämnt. De gjorde ett snyggt och snabbt jobb med beskärningen. En del av tujorna behövde tas lite mer än vad som bedömdes initialt, varvid Malik kommunicerade med oss beställare och vi kunde direkt stämma av vad vi önskade att de gjorde. Vi är mycket nöjda och rekommenderade Swepa till våra grannar som också har Tujahäckar.

– Caroline S (2021-10-13)

A

Beskära äppelträd

Ja jag kan verkligen rekommendera Swepa Service. De hjälpte mig på ett utomordentligt sätt med att beskära 2 äppelträd. Då jag inte kunde vara på plats fick jag löpande bilder under arbetets gång och en slutbild när allt var klart. Städat och fint efteråt. Nöjdhet 5

– Ann (2021-10-12)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...