AB Bygg & Renovering i Norr

Bygg och Renovering i Norr. Vi har Kvalificerade målare och snickare, vi gör badrumsrenoveringar. Vi utför förlängningar och arbeten i trottoaren. Vi arbetar med ROT-avdrag. Vi har bra referenser och är mycket prisvärda, vår specialitet är: *Badrumsreparationer *Takentreprenad *Bygga garage och andra byggnader *Rivning, totalrenovering och golv Vi säljer även fönster, dörrar och garageportar

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AB Bygg & Renovering i Norr.

G

Dubbelgarage

Företaget har hjälpt mig med delar av ett nytt dubbelgarage (ej gjutning av platta, det gjorde vi själva) och jag är jättenöjd med jobbet. Oj så svårt med en skala ;) men de får minst en 4:a .

– Gerd (2020-03-17)

B

Fasadrenovering

Vi fick hjälp att måla och fixa fasaden och byte av fönster i huset. Vi är mycket nöjda med hans jobb och kan rekommendera honom.

– Bertil (2020-03-13)

M

Renovering

Vi är supernöjda med deras arbete. Kunniga, noggranna och lätta att ha att göra med. Ger företaget en solklar 5:a och kommer absolut att anlita dom igen.

– Mathias D (2020-03-11)

H

Renovering

Vi är jättenöjda med företaget. De är flitiga och väldigt skickliga. projekten vi haft kunde inte ha blivit bättre utförda och vi kommer att anlita dem igen.

– Håkan N (2019-12-10)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...