Eira bygg AB

Från idé och planering till utförande På Eira Bygg AB arbetar vi för att du skall kunna njuta maximalt av ditt hem eller fritidsboende. Design och funktion är ett gemensamt intresse hos oss. Vi önskar bidra till förverkligandet av din dröm. Vi är ett team av ingenjör, arkitekt och hantverkare med lång erfarenhet från både större och mindre byggprojekt.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Eira bygg AB har utfört.

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Eira bygg AB

Köksrenovering

Som en del i vårt koncept ”flytbygg” där vi i detta fall totalrenoverat lägenhet förutom badrum. Arkitekt ritningar, golvslipning, rivning av innerväggar och ny planlösning, total målning med stuckaturer i tak samt ny el i hela lägenheten.

Referensjobb "Pardörrar" utfört av Eira bygg AB

Pardörrar

som en del i vårt koncept ”flytbygg” där vi i detta fall totalrenoverat lägenhet förutom badrum och kök som utförs 2022. Vi har utfört arkitektritningar, golvvård och mattor, rivning av innerväggar och montage av nya pardörrar, nya bröstningar samt total målning och smarta hem elinstallationer med fjärrstyrning.

Referensjobb "Brygga i Tyresöstrand" utfört av Eira bygg AB

Brygga i Tyresöstrand

Referensjobb "Bygger brygga i Tyresö strand" utfört av Eira bygg AB

Bygger brygga i Tyresö strand

Brygga

Referensjobb "Tapetsering" utfört av Eira bygg AB

Tapetsering

Ny tapet!

Referensjobb "Josef Frank tapet - Aurora" utfört av Eira bygg AB

Josef Frank tapet - Aurora

Josef Frank tapet

Referensjobb "Platsbyggd bokhylla" utfört av Eira bygg AB

Platsbyggd bokhylla

Referensjobb "Byte av en syll på ett 1920-tals torp" utfört av Eira bygg AB

Byte av en syll på ett 1920-tals torp

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Eira bygg AB.

L

Renovera sovrum

Jag vill verkligen varna för detta företag! Tog över 3 gånger så lång tid som angiven på sig, helt utan kommunikation. De blev inte ens klara utan det slutade med att vi sa att det räckte och att vi får göra klart själva. Aldrig adresserades det varför saker tog så lång tid. Rummet var slarvigt och verkligen inte färdigt när man sa att man var "nästan klar" och skickade en faktura. Spacklat på måfå, och spacklet var inte målat, vassa skruvar som stack ut etc. Vi fick klaga flera gånger och det blev ändå inte bra. Lämnades skarvar, vita och gröna fläckar på ställen där fläckar inte ska vara (golv, eluttag). Undvek att svara på frågor när arbetet skulle vara klart och detaljer genomfördes inte som vi kommit överens om. Gav även missvisande information för att få vad som blev en förskottsbetalning, eftersom att man fick det att låta om att allt var klart. Efter att ha fått betalt försvann man i en vecka och gjorde inget mer förrän vi återkopplade att det ju inte var klart, igen. Man skulle då göra klart "på måndag" men blev inte klar då heller. Vi ångrar djupt att vi gav Eira Bygg vårt förtroende. Efter att ha kommit hem ifrån semester hade man inte ens gjort rent efter sig på toaletten. Ingen kompensation, ingen transparens och inget ansvar. Kändes genomsyrat av brist på integritet. Välj ett annat företag.

– Lovisa (2022-07-19)

M

Uteplats

Eira Bygg AB har byggt en uteplats/altan hos oss. Jobbet är utfört på ett yrkesmässigt sätt av gott utförande. Öppna punkter innan att bygget påbörjades löstes under byggnationen med god dialog. Bra redovisad plan material mm. Dock blev det lite dyrare än planerat pga av virkespriser samt lättare tilläggs arbete.

– Magnus (2021-09-21)

M

Div. renovering

Vi fick hjälp med målning, snickerier (bröstpanel), dörrar, montera garderob, lampor och inläggning av en ny heltäckningsmatta. Vi är absolut nöjda med arbetet som utfördes. Dom tar ansvar för det dom gör. Respekt både för oss och grannar. Blir det inte som vi tänkt från början så ser dom till att vi blev nöjda när det var klart. Kan vi kan verkligen rekommendera företaget , slutprodukten blev vi väldigt nöjda med.

– Markus (2021-07-16)

A

Brygganläggning

Mycket nöjda! Högsta kvalitet.

– Anders (2021-07-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...